Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Μη σαμποτάρετε τα βασικά και φθηνά φάρμακα.

<< < (9/31) > >>

Harper:
Χωρις να εχω ξανακουσει το συγκεκριμενο φαρμακο θεωρω πως η αναφορα σε γυναικες εχει να κανει με το οτι η δυσκοιλιοτητα εμφανιζεται περισσοτερο στο ασθενες φυλο καθως και με την υπαρξη του λεγομενου φαινομενου "αργης διελευσης δυσκοιλιοτητα"-κατι που το θυμαμαι ακομη απο τοτε που διαβαζα MURTAGH για τις εξετασεις -και αφορα κυριως νεες κυριως γυναικες ,χωρις αλλα προβληματα.

Τωρα το αν θα το συνταγογραφουσα, δε νομιζω να ημουν και ο πρωτος που θα το δοκιμαζε,τουλαχιστον πριν δοκιμασω άλλα υπακτικα αλλά ενδεχομενως μετα πιθανη αποτυχια αυτων και μετα αναγνωση των χαρακτηριστικων του προιοντος ενδεχομενως να το δοκιμαζα σε ανθεκτικες καταστασεις.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤωρα το αν θα το συνταγογραφουσα, δε νομιζω να ημουν και ο πρωτος που θα το δοκιμαζε

--- Τέλος παράθεσης ---

Ένα τόσο σκανδαλώδες σκεύασμα δημιουργεί πρόβλημα στο σύστημα λόγω της ύπαρξής του και μόνο.

Θέλω να πω, πως αν οι πιο συνετοί από εμάς δεν το (προ)τιμήσουν, οπωσδήποτε θα βρεθούν άλλοι καλοθελητές που θα το δρομολογήσουν πρόθυμα, μαζί ενδεχομένως με ένα υποτιμητικό σχόλιο για τον "ανενημέρωτο" συνάδελφο που δεν το ήξερε. Και μετά, η ασφαλισμένη θα έρθει τον επόμενο μήνα να το ξαναγράψει σε σένα και θα σου πει: - Εγώ παίρνω ΑΥΤΟ! Γράφτο!

Τί σημασία αν κάποιοι ανασφάλιστοι έφτασαν σε σημείο να αναζητούν ν΄αγοράσουν καρδιολογικά φάρμακα Καυκασιανής προέλευσης χύμα από πάγκους λαϊκών;
Ο ΕΟΠΥΥ έχει κέφια και επιδοτεί ( ή μήπως φεσώνει τους φμφ ; ) με 75% την υπερπαραγωγή "Αλιμίξ Νο2 - Η Επιστροφή", πριμοδοτώντας τη με τιμή Λ.Τ. 6 ημερομισθίων ανειδίκευτου Έλληνα εργάτη.

Harper:
Ειλικρινα το φαρμακο δε το εχω ξανακουσει.Ειναι προκλητικο που αποζημιωνεται και ευλογο το ερωτημα ΓΙΑΤΙ?
Απλα εχω σαν αρχη να μη σπευδω ποτε να συνταγογραφω νεο φαρμακο κρατωντας μια αποσταση μεχρι η χρηση του στην αγορα να δειξει σημεια ασφαλειας και αποτελεσματικοτητας.Απο την άλλη ομως δε μπορω να καταδικασω και κανενα φαρμακο πριν συμβουν τα παραπανω.
Αν ο ασθενης το ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ απλα δε θα το παρει.Αυτα τα εχω ξεπερασει εδω και καιρο.Αν ερθει με γνωματευση γαστρεντερολογου δεν εχω αντιρρηση να το γραψω αλλα θα γραψω στη συνταγη τα στοιχεια του ΓΕΣ-λογου και θα κρατησω τη γνωματευση.Τα ιδια εκανα και οταν πρωτοκυκλοφορησαν πχ -για να μιλησουμε προσφατα-οι αναστολεις DPP4 ή το PRADAXA και ειχα μια αμφιβολια για τα φαρμακα αυτα

Κατα τα άλλα @ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ...μαζι σου σε αυτα που λες.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΧωρις να εχω ξανακουσει το συγκεκριμενο φαρμακο θεωρω πως η αναφορα σε γυναικες εχει να κανει με το οτι η δυσκοιλιοτητα εμφανιζεται περισσοτερο στο ασθενες φυλο καθως και με την υπαρξη του λεγομενου φαινομενου "αργης διελευσης δυσκοιλιοτητα"-κατι που το θυμαμαι ακομη απο τοτε που διαβαζα MURTAGH για τις εξετασεις -και αφορα κυριως νεες κυριως γυναικες ,χωρις αλλα προβληματα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Καλό είναι να έχει συγκεκριμένη ώρα που πηγαίνει για αφόδευση και να κάνει διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες. Επίσης, να ενυδατώνεται σωστά. Συχνά, η γυναίκες από το φόβο ότι θα βρεθούν να χρειάζονται να ουρήσουν μακριά από την αγαπημένη τους τουαλέτα, δεν πίνουν καθόλου νερό και αφυδατώνονται. Αυτό συμβαίνει ταχτικά στο χώρο εργασίας τους. Έρχεται και η τρόικα να κάνει την εργασία 16ωρη και αυτό γίνεται χειρότερο. Αν αυτά δεν δώσουν πλήρη ύφεση τότε:
α) Της δίνεις μια πιστωτική και την στέλνεις βόλτα στα καταστήματα με τα πόδια,  και της πέρασε η δυσκοιλιότητα.
β)Αν δεν έχεις πιστωτική, την βάζεις κάνει τζόκινγκ ένα δίωρο καθημερινά. Επίσης, της πέρασε η δυσκοιλιότητα.

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
α) Της δίνεις μια πιστωτική και την στέλνεις βόλτα στα καταστήματα με τα πόδια,  και της πέρασε η δυσκοιλιότητα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλη προσεγγιση Δημητρη,αρκει να εχεις εμφυτευμενο απινιδωτη οταν στο τελος του μηνα σκασει ο λογαριασμος της πιστωτικης... ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση