Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Μη σαμποτάρετε τα βασικά και φθηνά φάρμακα.

<< < (10/31) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Στο καπάκι, μας προέκυψε και καμπάνια ενημέρωσης για τη ...γυναικεία δυσκοιλιότητα!  :D

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
και σχετικό σάιτ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Τυχαίο; Δεν νομίζω: Η (κρατικοδίαιτη) κινητήρια δύναμη πίσω από την καμπάνια, είναι προφανώς η εξωπραγματική τιμολόγηση του συγκεκριμένου σκευάσματος που συζητούσαμε εδώ!
Κάποιοι εξακολουθούν ν΄αρμέγουν την ψόφια (αγ)ελάδα.

gas_fmy:
Για να καταλάβουμε όλοι τι σημαίνει ΕΜΜΟΝΉ.

Πίσω από την συγκεκριμένη καμπάνια είναι η" κρατικοδίαιτη" danone που υπογράφει και το site.

EzeΤΡΟΛ:
Εμμονή είναι αυτό που έχετε εσείς με τα ποστ μου.

Argirios Argiriou:
Προσπάθησα σήμερα (24/11/2012) να συνταγογραφήσω Tab. Aspirin 500 mg x 20 (αξίας 1,81 Ευρώ και Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος) για να εξοπλίσω την ιατρική μου τσάντα. Αποτέλεσμα; Μου έβγαλε ένα εικονίδιο που έγραφε ότι “Το επιλεγμένο φάρμακο είναι Μη συνταγογραφήσιμο”. Το ίδιο και όταν προσπάθησα να συνταγογραφήσω το Tab. Salospir 500 mg x 20 (αξίας 1,63 Ευρώ). Αντίθετα το Tabl. Plavix 300 mg x 4 (αξίας 19,43 Ευρώ) συνταγογραφείται μια χαρά..

Θα μπορούσε βέβαια κανείς σε περίπτωση υποψίας οξέως εμφράγματος του μυοκαρδίου να σκεφτεί να δώσει αντί για 1 δισκίο Tab. Aspirin 500 mg π.χ. 5 δισκία Tab. Salospir 100 mg ή 6 Tab. Salospir 80 mg (τα οποία και αυτά πριν μερικά χρόνια, αν θυμάστε, τα είχαν βγάλει εκτός συνταγογράφησης για κάποιο διάστημα..). Όμως μπορείς πολύ πιο εύκολα να πείσεις έναν ασθενή να πάρει επειγόντως ένα χάπι κάποιου φάρμακο παρά 6 μαζεμένα. Δεν θα ξεχάσω, πριν μερικά χρόνια, κάποιο μοναχικό άτομο που με φώναξε σε επίσκεψη κατ’οίκον, στο οποίο υποψιάστηκα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και το υποχρέωσα, μεταξύ άλλων, να πάρει αμέσως 6 Tab. Salospir 80 mg. Έμαθα αργότερα ότι διέδωσε ότι προσπάθησα να τον δηλητηριάσω για να του πάρω την περιουσία!

parpar:
το salospir ειναι επικαλλυμενο με υμενιο και δεν κανει την ιδια αμεση δραση με την ασπιρινη σε ΟΕΜ οποτε δεν ειναι εναλλακτικη αλλα αναγκαστικη αλλαγη σε περιπτωση που δεν εχεις μαζι σου

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση