Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Μη σαμποτάρετε τα βασικά και φθηνά φάρμακα.

<< < (12/31) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Aυτά είναι!
Και ούτε εμπάργκο στους ασφαλισμένους, ούτε τίποτε!
Τά 'μαθες τα νέα εδώ, @Denom: Oι φμφ αποφάσισαν συνέχιση του εμπάργκο!
Aksamlariniz hayir olsun, için kötü bir zaman.
İyi eğlenceler, Vasili-efenti.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςAksamlariniz hayir olsun, için kötü bir zaman.

--- Τέλος παράθεσης ---
Yunanlı dostlarımız için ilaç verin, sunucu-efenti.
(Δώσε φάρμακα στους Έλληνες φίλους μας, Διακομιστή).

Loumakis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςAksamlariniz hayir olsun, için kötü bir zaman.

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν πρόκειται να μαθω τοσο καλα τα τούρκικα, μου φαίνεται θα αρχισω να βλέπω κι εγώ τα τούρκικα σήριαλ στην TV!  :D

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςAksamlariniz hayir olsun, için kötü bir zaman.

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν πρόκειται να μαθω τοσο καλα τα τούρκικα, μου φαίνεται θα αρχισω να βλέπω κι εγώ τα τούρκικα σήριαλ στην TV!  :D

--- Τέλος παράθεσης ---
Ή να πάτε στη μετάφραση του Google.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίμαι για ένα τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη και δεν άντεξα στον πειρασμό να μπω σε ένα μικρό, συνοικιακό φαρμακείο στο Gaciosmanpasa και να αναζητήσω κάποια φάρμακα που λείπουν στην πατρίδα μου.
Βρήκα με άνεση Medrol, Bacrtimel, γενόσημη πενικιλλίνη, γενόσημη αμπικιλλίνη και γενόσημη Β6. Επίσης βρήκα ατορβαστατίνη 20mg σε συσκευασία των 90 χαπιών αρκετά λιγότερο από 20 ευρώ και τα περισσότερα από τα πρωτότυπα αντιυπερτασικά, αντιδιαβητικά κ.λ.π. σε τιμές 30-40% κάτω.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ισχύει κι εκεί το ελληνικό σύστημα της προμήθειας χωρίς ιατρική συνταγή;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση