Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Μη σαμποτάρετε τα βασικά και φθηνά φάρμακα.
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίμαι για ένα τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη και δεν άντεξα στον πειρασμό να μπω σε ένα μικρό, συνοικιακό φαρμακείο στο Gaciosmanpasa και να αναζητήσω κάποια φάρμακα που λείπουν στην πατρίδα μου.
Βρήκα με άνεση Medrol, Bacrtimel, γενόσημη πενικιλλίνη, γενόσημη αμπικιλλίνη και γενόσημη Β6. Επίσης βρήκα ατορβαστατίνη 20mg σε συσκευασία των 90 χαπιών αρκετά λιγότερο από 20 ευρώ και τα περισσότερα από τα πρωτότυπα αντιυπερτασικά, αντιδιαβητικά κ.λ.π. σε τιμές 30-40% κάτω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ισχύει κι εκεί το ελληνικό σύστημα της προμήθειας χωρίς ιατρική συνταγή;
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτή την απάντηση την περιμένω και εγώ.
Εγγραφή ή ΕίσοδοςAksamlariniz hayir olsun, için kötü bir zaman.
İyi eğlenceler, Vasili-efenti.
--- Τέλος παράθεσης ---
Yunanlı dostlarımız için ilaç verin, sunucu-efenti.
(Δώσε φάρμακα στους Έλληνες φίλους μας, Διακομιστή).
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν πρόκειται να μαθω τοσο καλα τα τούρκικα, μου φαίνεται θα αρχισω να βλέπω κι εγώ τα τούρκικα σήριαλ στην TV! :D
--- Τέλος παράθεσης ---
Ή να πάτε στη μετάφραση του Google.
--- Τέλος παράθεσης ---
sunucu=σέρβερ και όχι ο διακομιστής
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίμαι για ένα τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη και δεν άντεξα στον πειρασμό να μπω σε ένα μικρό, συνοικιακό φαρμακείο στο Gaciosmanpasa και να αναζητήσω κάποια φάρμακα που λείπουν στην πατρίδα μου.
Βρήκα με άνεση Medrol, Bacrtimel, γενόσημη πενικιλλίνη, γενόσημη αμπικιλλίνη και γενόσημη Β6. Επίσης βρήκα ατορβαστατίνη 20mg σε συσκευασία των 90 χαπιών αρκετά λιγότερο από 20 ευρώ και τα περισσότερα από τα πρωτότυπα αντιυπερτασικά, αντιδιαβητικά κ.λ.π. σε τιμές 30-40% κάτω.
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Και αν ναι, ισχύει μετά και το ξέπλυμα κουπονιών; Γιατί νόμιζα ότι σε τέτοια βάθη λαμογιάς είχε φτάσει μόνο το γένος των Ελ. :D
Denominator:
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, αλλά δεν υπάρχουν κουπόνια.
Argirios Argiriou:
Η κρέμα αλλά και το διάλυμα Wartec (Λ.Τ. 19,4 και 11,23 Ευρώ αντίστοιχα) είναι σε έλλειψη.
Αντί για αυτό οι γιατροί αναγκάζονται να προτείνουν Cr. Aldara (Λ.Τ. 73,23 Ευρώ).
Denominator:
Επίσης εδώ και πολύ καιρό δεν κυκλοφορεί φωσφομυκίνη (το παλιό Monurol). Στο εξωτερικό είναι τιμολογημένο κάτω από 5 ευρώ και αποτελεί μία καλή λύση για ανεπίπλεκτες ουρολοιμώξεις - μεγάλο δε πλεονέκτημά του είναι ότι δεν επηρεάζει ουσιαστικά τη φυσιολογική χλωρίδα άλλων συστημάτων και ότι είναι μονοδοσικό.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση