Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Μη σαμποτάρετε τα βασικά και φθηνά φάρμακα.

<< < (18/31) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο αναντικατάστατο φάρμακο TRANSAMIN CAPS 250MG/CAP BTx50 με Λιανική Τιμή 6,08 Ευρώ είναι σε έλλειψη.

Έχω ασθενή με Νόσο του Osler που το χρειάζεται. Τι θα κάνει αυτός ο άνθρωπος;

--- Τέλος παράθεσης ---
Τι θα έκανα για να είμαι νόμιμος:
Θα εντόπιζα ένα όμοιο σκεύασμα που κυκλοφορεί σε χώρα του εξωτερικού, κατά προτίμηση της Ε.Ε.
Θα συμπλήρωνα το σχετικό έγγραφο για εξατομικευμένη παραγγελία (μέσω Ι.Φ.Ε.Τ.).
Επειδή συνήθως η έγκριση αργεί, θα συμβούλευα τον ασθενή μου να το προμηθευθεί με δική μου απλή συνταγή από on-line φαρμακείο του εξωτερικού.
Δεν είναι η καλύτερη λύση, αλλά είναι μια λύση που υπό τις παρούσες - έκρυθμες - συνθήκες μπορεί να δώσει μία διέξοδο στον ασθενή χωρίς να κινδυνεύεις να βρεθείς απολογούμενος για το ενδιαφέρον σου.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςνα το προμηθευθεί με δική μου απλή συνταγή από on-line φαρμακείο του εξωτερικού.

--- Τέλος παράθεσης ---

Mε τί ποσοστό συμμετοχής, όμως; Και αν έχει ΕΚΑΣ, πάει χαμένο;  :)

Denominator:
Αναζήτησα το Tb Hytrin 5mg και δεν το βρήκα.
Γνωρίζει κανείς σας αν κυκλοφορεί κάποιος άλλος α-αναστολέας;

Zachariadis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑναζήτησα το Tb Hytrin 5mg και δεν το βρήκα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δοξαζοσίνη.Cardura 2/4mg.
Αλλοι α1-blockers που κυκλοφορούν έχουν ένδειξη μόνο στην καλοήθη υπερτροφία του προστάτη.
Γενικά η χρήση τους στην υπέρταση έχει σημαντικά περιοριστεί.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑναζήτησα το Tb Hytrin 5mg και δεν το βρήκα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δοξαζοσίνη.Cardura 2/4mg.
Αλλοι α1-blockers που κυκλοφορούν έχουν ένδειξη μόνο στην καλοήθη υπερτροφία του προστάτη.
Γενικά η χρήση τους στην υπέρταση έχει σημαντικά περιοριστεί.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστώ!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση