Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Το Forsteo και το Preotact χρήζουν ειδικής γνωμάτευσης.
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
kdiwavvou:
στις 2/8/2013 προσηλθε κατοικος Κηφισιας Αττικης και αιτηθηκε χορηγησηε FORSTEO, δεν επισυναψε γνωματευση αλλα μια βεβαιωση απο κραστικη υπηρεσια [ δεν συγκρατησα ποια ] οτι δικαιουται χορηγησης για ενα ετος. Δεν τον ρωτησα για αγωγη υπο κορτικοστεροειδη αλλα για τυχον νεφρικη νοσο γνωστη και λοιπα πρβληματα υγειας και δεν ειχε τιποτα κατα τα λεγομενα του. Στη συνταγη εθεσα διαγνωση `αλλη οστεοπορωση` ωστε αν πραγματικα δεν ευσταθει, [ ή μου γινοταν ελεγχος εκεινη την ωρα λεω εγω τωρα ] να μπλοκαρει η φαση στον ελεγκτη, στις παρατηρησεις εγραψα αναφερεται θεραποντας ο ταδε χωρις γνωματευση. Αν θυμαμαι καλα εγραψα στο βιβλιαριο χωρισ γωματευση αλλα επισυναψε το εντυπο ταδε. ........ [ η χειραψια του στο τελος ηταν ομολογω πολυ χειροδυναμη για οστεοπορωτικο αρρενα [ δεν ακουω φωνες, ουτε βλεπω φιδια [ αργκο στρατιωτικης θητειας ] ] ]. Απλα σημερα ειδα αυτο το θεμα και τοποθετουμαι διοτι αν επραξα μη ορθα να γνωριζω στο εξης τι προβλεπεται, ευχαριστω.
``καίγομαι`` ??
thepap:
Εγγραφή ή Είσοδος
``καίγομαι`` ??
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε έχω την εντύπωση ότι όπως μας τα μπερδεύουν γενικά δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε καιγόμαστε.
Το πιο πιθανόν είναι να μας έρθει από κεί που δεν το περιμένουμε..
kdiwavvou:
αποτολμω να δευτερολογησω : δεδομενης της ανυπαρκτης εβδομαδιαιας συναντησης / αναφορας / ενημερωσης του ιατρικου και νοσηλευτικου προσωπικου στην υπηρεσια μου για ενημερωση μας απο προϊσταμενο για τρεχοντα θεματα και συζητηση ενδιαφεροντων περιστατικων .... το χειρηστηκα αξιοπρεπως το ζητημα ή ημουν επιεικως απαραδεκτος ως δημοσιος υπαλληλος και ως λειτουργος υγειας, ευχαριστω [ προσφατα οσο αφορα τα εντυπα για συνταγογραφηση ασφαλισμενων στο εξωτερικο οπου απευθυνθηκα σε διοικητικο προσωπικο δεν γνωριζαν τι προβλεπεται ]
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςαποτολμω να δευτερολογησω : δεδομενης της ανυπαρκτης εβδομαδιαιας συναντησης / αναφορας / ενημερωσης του ιατρικου και νοσηλευτικου προσωπικου στην υπηρεσια μου για ενημερωση μας απο προϊσταμενο για τρεχοντα θεματα και συζητηση ενδιαφεροντων περιστατικων .... το χειρηστηκα αξιοπρεπως το ζητημα ή ημουν επιεικως απαραδεκτος ως δημοσιος υπαλληλος και ως λειτουργος υγειας, ευχαριστω [ προσφατα οσο αφορα τα εντυπα για συνταγογραφηση ασφαλισμενων στο εξωτερικο οπου απευθυνθηκα σε διοικητικο προσωπικο δεν γνωριζαν τι προβλεπεται ]
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε, δεν φταις ούτε εσύ ούτε κανένας μας: Το θεσμικό πλαίσιο εντός του οποίου καλούμαστε να λειτουργήσουμε είναι σκοπίμως ασαφές, αλληλοαντικρουόμενο και χαοτικό, απότοκο μιας διαχρονικά διεφθαρμένης, διεστραμμένης και ανίκανης διακυβέρνησης.
Αν σου ζητήσουν ποτέ να δώσεις εξηγήσεις, μπορείς να επικαλεστείς "ελλιπή και μη έγκαιρη ενημέρωση". Το βάζω σε εισαγωγικά, διότι αποτελεί ορολογία βγαλμένη μέσα από τη νομολογία, την οποία καταλαβαίνουν οι διάφοροι νομομαθείς κ.λπ. που ασχολούνται με την αναζήτηση και τον καταλογισμό ευθυνών για τα διάφορα παραπτώματα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση