Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Το Forsteo και το Preotact χρήζουν ειδικής γνωμάτευσης.
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςστις 2/8/2013 προσηλθε κατοικος Κηφισιας Αττικης και αιτηθηκε χορηγησηε FORSTEO, δεν επισυναψε γνωματευση αλλα μια βεβαιωση απο κραστικη υπηρεσια [ δεν συγκρατησα ποια ] οτι δικαιουται χορηγησης για ενα ετος. Δεν τον ρωτησα για αγωγη υπο κορτικοστεροειδη αλλα για τυχον νεφρικη νοσο γνωστη και λοιπα πρβληματα υγειας και δεν ειχε τιποτα κατα τα λεγομενα του. Στη συνταγη εθεσα διαγνωση `αλλη οστεοπορωση` ωστε αν πραγματικα δεν ευσταθει, [ ή μου γινοταν ελεγχος εκεινη την ωρα λεω εγω τωρα ] να μπλοκαρει η φαση στον ελεγκτη, στις παρατηρησεις εγραψα αναφερεται θεραποντας ο ταδε χωρις γνωματευση. Αν θυμαμαι καλα εγραψα στο βιβλιαριο χωρισ γωματευση αλλα επισυναψε το εντυπο ταδε. ........ [ η χειραψια του στο τελος ηταν ομολογω πολυ χειροδυναμη για οστεοπορωτικο αρρενα [ δεν ακουω φωνες, ουτε βλεπω φιδια [ αργκο στρατιωτικης θητειας ] ] ]. Απλα σημερα ειδα αυτο το θεμα και τοποθετουμαι διοτι αν επραξα μη ορθα να γνωριζω στο εξης τι προβλεπεται, ευχαριστω.
``καίγομαι`` ??
--- Τέλος παράθεσης ---
Είμαι ιδιώτης Γενικός Ιατρός συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ και εξακολουθώ να έχω και εγώ προβλήματα με ασθενείς που θέλουν απλώς να ξεπλύνουν φάρμακα ή εξετάσεις. Για τον λόγο αυτό έβαλα στον χώρο αναμονής, μια Α4 σελίδα την οποία έχω εκτυπώσει και πλαστικοποιήσει εις διπλούν (μία σελίδα δηλαδή για καθένα από τα δύο τραπεζάκια της αίθουσας αναμονής) και στην οποία γράφω με ευανάγνωστα γράμματα:
Προσοχή.
Ο Ιατρός δεν είναι υποχρεωμένος να αντιγράφει φάρμακα ή παραπεμπτικά άλλων Ιατρών.
“Ο συνταγογράφος ιατρός είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ορθή και σύννομη συνταγογράφηση.”
Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ.) 121 / 03.09.2008. Άρθρο 1ε)
Από τότε που έβαλα αυτές τις ταμπελίτσες παρατήρησα διαφορά στην συμπεριφορά των ασθενών προς το καλύτερο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση