Γενικά > Νομικά θέματα

Μεταθεση από Π.Ι. σε Κ.Υ.;

(1/6) > >>

anagnostou1:
Συναδελφοι γεια σας. Θα ηθελα ρωτησω το εξης: Υπηρετω σε Π.Ι. ως Γενικος Ιατρος εδω και εναμισι χρονο. Θελω να παρω μεταθεση και οχι αποσπαση, για ΚΥ στη αττικη Οι λογοι που μπορω να παραθεσω ειναι 2 παιδια 6 και 3 ετων, οικονομικοι λογοι και καρκινοπαθης πατερας. Μπορω να κανω κατι?

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Το Π.Ι. σε άγονη περιοχή; (αν ναι, μπορεί κάτι να γίνει βάσει νόμου αλλά όχι στο ενάμισι έτος)
Λήψη θέσης μέσω προκήρυξης αγροτικών; (Θυμίζω ότι βάσει νόμου δεν μετακινούνται κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας τους).
Παιδιά: Υπήρχαν και πριν ενάμισι έτος κατά την επιλογή της θέσης.
Οικονομικοί λόγοι: +/- ιδιαίτερα στην παρούσα περίοδο που μπορούν να τους επικαλεστούν σχεδόν όλοι.
Πρόβλημα υγείας πατέρα: Σαφώς και παίζει ρόλο κυρίως όμως συναισθηματικής ενίσχυσης του αιτήματος.

Καταλήγοντας, βάσει νόμου δε νομίζω να υπάρχει κάτι που μπορεί να στηρίξει την υπόθεσή σου. Φυσικά όλα γίνονται αν υπάρχει το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση....

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυναδελφοι γεια σας. Θα ηθελα ρωτησω το εξης: Υπηρετω σε Π.Ι. ως Γενικος Ιατρος εδω και εναμισι χρονο. Θελω να παρω μεταθεση και οχι αποσπαση, για ΚΥ στη αττικη Οι λογοι που μπορω να παραθεσω ειναι 2 παιδια 6 και 3 ετων, οικονομικοι λογοι και καρκινοπαθης πατερας. Μπορω να κανω κατι?

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό που ζητάς απαιτεί υπογραφή υπουργού υγείας. Γίνεται με πολύ πολύ καλό βολευτή στην Ελλάδα. Πόσους ψήφους προσφέρεις;

anagnostou1:
Μεσο εχω ολη τη βουλη αφου ολοι μαζι τα φαγαμε! Λες και επιβαρυνω για να μιλησω σε προσωπικο επιπεδο, τον κρατικο υπολογισμο, αφου τον ιδιο μισθο θα παιρνω .Απλα το μονο που διευκολυνωμαι εγω.
Τελωςπαντων μηπως ξερει να μου πει κανεις ποια ειναι η διαδικασια ετσι για να πω οτι εκανα μια προσπαθεια και ασ μην εχω συμπληρωσει 5ετια?

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛες και επιβαρυνω για να μιλησω σε προσωπικο επιπεδο, τον κρατικο υπολογισμο, αφου τον ιδιο μισθο θα παιρνω .Απλα το μονο που διευκολυνωμαι εγω.

--- Τέλος παράθεσης ---

Επιβαρύνεις όμως θανάσιμα τον φαρμακοποιό της περιοχής την οποία επιθυμείς να εγκαταλείψεις.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση