Γενικά > Νομικά θέματα
Μεταθεση από Π.Ι. σε Κ.Υ.;
timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυναδελφοι γεια σας. Θα ηθελα ρωτησω το εξης: Υπηρετω σε Π.Ι. ως Γενικος Ιατρος εδω και εναμισι χρονο. Θελω να παρω μεταθεση και οχι αποσπαση, για ΚΥ στη αττικη Οι λογοι που μπορω να παραθεσω ειναι 2 παιδια 6 και 3 ετων, οικονομικοι λογοι και καρκινοπαθης πατερας. Μπορω να κανω κατι?
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορείς να παραιτηθείς και όταν βγει το ΦΕΚ της παραίτησής σου να δηλώσεις στην προκήρυξη που θα έχει ΚΥ στην Αττική.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυναδελφοι γεια σας. Θα ηθελα ρωτησω το εξης: Υπηρετω σε Π.Ι. ως Γενικος Ιατρος εδω και εναμισι χρονο. Θελω να παρω μεταθεση και οχι αποσπαση, για ΚΥ στη αττικη Οι λογοι που μπορω να παραθεσω ειναι 2 παιδια 6 και 3 ετων, οικονομικοι λογοι και καρκινοπαθης πατερας. Μπορω να κανω κατι?
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορείς να παραιτηθείς και όταν βγει το ΦΕΚ της παραίτησής σου να δηλώσεις στην προκήρυξη που θα έχει ΚΥ στην Αττική.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητή timex, οι θέσεις "αγροτικών" σε ΚΥ της Αττικής (αλλά και πολύ πέριξ) έχουν καλυφθεί από γενικούς γιατρούς εδώ και χρόνια! Λες να έχει μείνει καμιά κενή;
timex:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜετά τη 2ετία μπορείς να βάλεις τα χαρτιά σου σε προκήρυξη θέσης χωρίς να παραιτηθείς.
--- Τέλος παράθεσης ---
Είσαι σίγουρος οτι ισχύει αυτό; Γιατί εμένα απο το υπουργείο μου είπαν πως δεν ισχύει!
Ξέρω ΓΙ που ήταν σε ΚΥ 9 χρόνια και για να πάει σε άλλο που ήθελε, έπρεπε να παραιτηθεί όπως και έκανε.
timex:
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητή timex, οι θέσεις "αγροτικών" σε ΚΥ πέριξ της Αττικής έχουν καλυφθεί από γενικούς γιατρούς εδώ και χρόνια! Λες να έχει μείνει καμιά κενή;
--- Τέλος παράθεσης ---
'
Στην προκήρυξη που βρήκε προχθες έχει θέση σε ΚΥ στην Αττικη.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτην προκήρυξη που βρήκε προχθες έχει θέση σε ΚΥ στην Αττικη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Όταν θα βγουν τα αποτελέσματα θα δεις από πότε είχε τίτλο ειδικότητας (μοναδικό κριτήριο επιλογής) αυτός που θα το πάρει. Μπορεί και 10ετία.
Λες ο συνάδελφος με 1 1/2 - 2 χρόνια ειδικότητα να έχει τύχη να το πάρει; Και να διακινδυνεύσει να μείνει άνεργος αν παραιτηθεί και μετά δεν πάρει τη θέση;
Αλλά ακόμη κι αν παραιτηθεί και πάρει τη θέση, τη στιγμή που θέλει γύρω στους 8 μήνες να διοριστεί λες να μπορεί να το αντέξει όταν επικαλείται οικονομικά προβλήματα;
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜετά τη 2ετία μπορείς να βάλεις τα χαρτιά σου σε προκήρυξη θέσης χωρίς να παραιτηθείς.
--- Τέλος παράθεσης ---
Είσαι σίγουρος οτι ισχύει αυτό; Γιατί εμένα απο το υπουργείο μου είπαν πως δεν ισχύει!
Ξέρω ΓΙ που ήταν σε ΚΥ 9 χρόνια και για να πάει σε άλλο που ήθελε, έπρεπε να παραιτηθεί όπως και έκανε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο thepap εννοεί προκήρυξη θέσης μέσω συμβουλίου κρίσης (όχι θέση αγροτικού). Τέτοιες προκηρύξεις έχουν παγώσει, ελέω τρόικας, τα τελευταία 3 χρόνια.
Για διεκδίκηση θέσης μέσω αγροτικών απαιτείται παραίτηση όση θητεία κι αν έχεις.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση