Γενικά > Νομικά θέματα

Μεταθεση από Π.Ι. σε Κ.Υ.;

<< < (5/6) > >>

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜετά τη 2ετία μπορείς να βάλεις τα χαρτιά σου σε προκήρυξη θέσης χωρίς να παραιτηθείς.

--- Τέλος παράθεσης ---

Είσαι σίγουρος οτι ισχύει αυτό; Γιατί εμένα απο το υπουργείο μου είπαν πως δεν ισχύει!
Ξέρω ΓΙ που ήταν σε ΚΥ 9 χρόνια και για να πάει σε άλλο που ήθελε, έπρεπε να παραιτηθεί όπως και έκανε.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μιλάω για προκήρυξη θέσης επιμελητού όπως γίνεται για όλες τις ειδικότητες και περνάει απο συμβούλιο κρίσεων (ΣΚΕΥΟΠΝΥ) κάπως έτσι το λένε.

Για προκήρυξη Αγροτικών πρέπει να έχεις παραιτηθεί.
Αντιγράφω απο την τελευταία  προκήρυξη

4.   Ο υποψήφιος Γενικός Γιατρός οφείλει, σε περίπτωση, που κατέχει θέση στο δημόσιο, να έχει προχωρήσει σε λύση υπαλληλικής σχέσης  και να προσκομίσει το ΦΕΚ παραίτησής του μέχρι και την τελευταία ημέρα της υποβολής αιτήσεων της τρέχουσας προκήρυξης.     

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌταν θα βγουν τα αποτελέσματα θα δεις από πότε είχε τίτλο ειδικότητας (μοναδικό κριτήριο επιλογής) αυτός που θα το πάρει. Μπορεί και 10ετία.
Λες ο συνάδελφος με 1 1/2 - 2 χρόνια ειδικότητα να έχει τύχη να το πάρει; Και να διακινδυνεύσει να μείνει άνεργος αν παραιτηθεί και μετά δεν πάρει τη θέση;
Αλλά ακόμη κι αν παραιτηθεί και πάρει τη θέση, τη στιγμή που θέλει γύρω στους 8 μήνες να διοριστεί λες να μπορεί να το αντέξει όταν επικαλείται οικονομικά προβλήματα;

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό ναι, δε μπορείς να το ξέρεις, ούτε μπορεί να στο εγγυηθεί κάποιος. Απλά ήθελα να πω ότι ακόμη βγαίνουν θέσεις και σε ΚΥ της Αττικής.

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜιλάω για προκήρυξη θέσης επιμελητού όπως γίνεται για όλες τις ειδικότητες και περνάει απο συμβούλιο κρίσεων (ΣΚΕΥΟΠΝΥ) κάπως έτσι το λένε.

--- Τέλος παράθεσης ---

Κατάλαβα. Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω αυτές οι θέσεις έχουν παγώσει και μόνο ο Θεός ξέρει πότε και αν θα ξεπαγώσουν.
Ναι έτσι λέγεται. Σ.Κ.Ε.Ι.Ο.Π.Ν.Ι. (Συμβούλιο κρίσης και επιλογής ιατρικού και οδοντιατρικού προσωπικού νοσηλευτικών ιδρυμάτων)

paracelsus:
Εστω ότι ένας γενικός ιατρός παραιτείται για να δηλώσει νέο αγροτικό. Το ΦΕΚ της παραίτησής του θα βγει έγκαιρα για να μπορέσει να δηλώσει την καινούργια θέση εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕστω ότι ένας γενικός ιατρός παραιτείται για να δηλώσει νέο αγροτικό. Το ΦΕΚ της παραίτησής του θα βγει έγκαιρα για να μπορέσει να δηλώσει την καινούργια θέση εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας;

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν ξέρω τους χρόνους που μεσολαβούν από την παραίτηση μέχρι το ΦΕΚ. Φροντίζει να μάθει τους σχετικούς χρόνους, να ενημερωθεί πότε θα προκηρυχθεί η θέση που τον ενδιαφέρει και ενεργεί ανάλογα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση