Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η παραπληροφόρηση του nowdoctor.gr, η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ κοιμάται?

<< < (3/4) > >>

Gatekeeper:
Αν υποθέσουμε πως είμαι καρδιολόγος και κανω triplex τότε το κόστος 120€ περίπου μοιράζεται κατα 85% στον ΕΟΠΥΥ και 15% στον ασφαλισμένο.
Αυτό όμως ο ασθενής συνήθως δεν το γνωρίζει εκ των προτέρων και τέτοιου τύπου ιστοσελίδες επιτείνουν την παραπληροφόρηση !

thepap:
Το Τriplex είναι εργαστηριακή εξέταση. Προυποθέτει ηλεκτρονικό παραπεμπτικό στο οποίο αναφέρεται η αξία του 15% εφόσον γίνει σε Ιδιωτικό.
Eντάξει ίσως θα ήταν καλό να είναι πιο αναλυτικοί στην πληροφόρηση προς τους ασθενείς , αλλα εμένα δεν μου δίνει την εντύπωση σκόπιμης παραπληροφόρησης.

Gatekeeper:
Αν εκτελεστεί στο ιατρείο εκλαμβάνεται ως ιατρική πράξη.
Διότι αν ο Καρδιολογος ειναι γνωστής και έχει Υπέρηχο γιατί να το στείλει στο διαγνωστικο;

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Eντάξει ίσως θα ήταν καλό να είναι πιο αναλυτικοί στην πληροφόρηση προς τους ασθενείς , αλλα εμένα δεν μου δίνει την εντύπωση σκόπιμης παραπληροφόρησης.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σκόπιμη ή μή σκόπιμη ειναι λάθος να τονίζουν θέματα που στην τελική δεν γνωρίζουν, διότι κάποια στιγμή θα βρεθούν στα δικαστήρια για ζημιά που προκλήθηκε λόγω της άνω καταχώρησης και θα πληρώσουν πολλά λεφτα ως αποζημίωση βλακωδώς!

thepap:
Δεν ξέρω άν όλοι οι καρδιολόγοι μπορουν να πληρωθούν για υπέρηχο.
Έστω ότι κάποιος που μπορεί να πληρωθεί, φαντάζομαι ότι φτιάχνει ο ίδιος ένα παραπεμπτικό, αφού έτσι κρίνει σαν θεράπων Ιατρός , το δίνει στον ασθενή και τον ενημερώνει ότι μπορεί κι ο ίδιος να εκτελέσει αυτή την εξέταση με 15% συμμετοχή, όπως αναφερει το παραπεμπτικό. Αν δεν θέλει ψάχνει για ραντεβού σε δημόσιο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση