Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Τι προβλέπεται να κάνει ένας ιδιώτης ιατροδικαστής;

<< < (2/2)

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΩς ιδιώτης ιατροδικαστής μπορείς να παρακολουθήσεις τη διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής ως τεχνικός σύμβουλος - πραγματογνώμονας των συγγενών του νεκρού, των συναδέλφων ιατρών, του νοσοκομείου ή της ασφαλιστικής εταιρίας.

--- Τέλος παράθεσης ---

Να ευελπιστούμε σε συχνότερη παρουσία σου; Προφανώς τα επαγγελματικά σου δεδομένα έχουν αλλάξει, αλλά μη χαθείς!

Ένας ιδιώτης ιατροδικαστής μπορεί να παραστεί οπουδήποτε κληθεί ανά την Ελλάδα;
Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή συντάσσεται πρωτόκολλο όπου ο παριστάμενος πραγματογνώμονας μπορεί να διατυπώσει ενστάσεις ή διαφωνίες;

--- Τέλος παράθεσης ---
Ως ιδιώτης μπορείς να έχεις ιατρείο σε ένα νομό ή και σε περισσότερους. Κάνεις εγγραφή στον ιατρικό σύλλογο που δηλώνεις το ιατρείο ως έδρα και γράφεσαι στο μητρώο του συλλόγου που δηλώνεις ως παράρτημα.
Μπορείς να παραστείς ως τεχνικός σύμβουλος σε οποιαδήποτε νεκροψία-νεκροτομή οπουδήποτε ανά την Ελλάδα και να αναλάβεις οποιαδήποτε υπόθεση που θα εκδικαστεί σε οποιοδήποτε δικαστήριο της χώρας.

Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή δεν συντάσσεται πρωτόκολλο.
Ο ιατροδικαστής που λαμβάνει την εντολή από τις αρμόδιες αρχές στέλνει την ιατροδικαστική έκθεση στον εντολέα. Ο ιδιώτης δίνει την έκθεσή του στον "πελάτη" του για να χρησιμοποιηθεί μετέπειτα στη δίκη.
Εάν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις αυτές θα πρέπει να τις υπερασπιστεί ο καθένας από την πλευρά του στο δικαστήριο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση