καταρχάς είμαι σοχ και δευτερον το κοιτάω και από άποψη ασφάλειας.. προς το παρον γνωρίζω οτι για τους γιατρούς δεν υπάρχει API και μόνο για τους φαρμακοποιούς.. Αν υπάρχει bug που το εκμεταλεύονται ή αν όλα γίνονται νόμιμα. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις a little research never harms...
Έπειτα είδα την υλοποίηση του medisto η οποία έχει γίνει σε .NET περιβάλλον με μπόλικες ενσωματώσεις στον κώδικά τους κώδικα open source και το background work να το υλοποιεί στην μηχανή του firefox/chrome;
Για τέτοιες υλοποιήσεις υπάρχει και η αποδοχή εδώ της ηδίκα σχετικά αλλά επειδή API δεν το βλέπουμε σύντομα, προσπαθώ να βοηθήσω κάποιον γνωστό μου γιατρό για να βγάζει πιο γρήγορα αποτελέσματα σε επαναλαμβανόμενες διαδικασίες και δεν σκοπεύω να φτιάξω ένα ολοκληρωμένο project - full υλοποίηση παρά κάτι πολύ μικρότερο σαν μικρός αυτοματισμός κάποιων διαδικασιών.
Ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια σου.
ΥΓ. τα όποια προβλήματα χρηστικότητας-απόκρισης του συστήματος τα έδωσα εσωτερικά στους προγραμματιστές - υπεύθυνους του έργου και η απάντηση που πήρα ήταν ας μη πώ τι... γι αυτό και θέλω να φτιάξω κάτι το οποίο θα βοηθήσει τόσο εμένα όσο κι άλλους... Τέσπα να'σαι καλά και καλή συνέχεια..