Γενικά > Γενική συζήτηση
Πληροφοριες για νοσοκομεια...
Gretel_:
Καλησπερα σε ολους....πριν μια βδομαδα εδωσα και εγω το τελευταιο μου μαθημα και τελειωσα επιτελους με αυτη την σχολη! Και τωρα βρισκομαι στην δυσαρεστη θεση να αποφασισω ειδικοτητα.....θα θελα να μου πειτε πληροφοριες απο τα νοσοκομεια της επαρχιας, αν γνωριζετε , ποια ειναι καλα και σε ποιες πολεις ? Μεταξυ Κερκυρας, Καστοριας, Καλαματας, Μακεδονια κλπ....δεν εχω ιδεα τι παιζει ουτε στα νοσοκομεια ουτε σε πολεις...οποιαδηποτε προταση και πληροφορια δεκτη....
EzeΤΡΟΛ:
Αγαπητή νέα συνάδελφε, το ερώτημα σου είναι αρκετά γενικόλογο. Θα μας βοηθούσες αν στένευες (μετάφραση του narrow) τις αναζητήσεις σου, δίνοντας μας την ειδικότητα-ες που σε ενδιαφέρουν. Σε ότι αφορά τη Γενική Ιατρική, νομίζω ότι έχουμε αρκετά -από προσωπική πείρα ο καθένας- να σου πούμε, αλλά πάλι δεν ξέρω αν το Φόρουμ είναι ο κατάλληλος τόπος γιατί τίθενται ζητήματα ανωνυμίας κ.α. Γενικά πάντως, διανύουμε μια περίοδο βαθείας κρίσης του ΕΣΥ, όχι μόνο εξαιτίας του εφημεριακού ζητήματος αλλά και εξαιτίας της υποστελέχωσης, απαξίωσης και εγκατάληψης του, που συνοδεύονται από κακοδιοίκηση και δυσπραγία στη χρηματοδότηση του.
Gretel_:
Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. Οι ειδικοτητες που σκεφτομαι ειναι Γενικη Ιατρικη και Ρευματολογια (αρα θελω Παθολογια 2 χρονια). Σαν κριτηρια θετω να ειναι ανθρωπινη η πολη (αρα οχι Αθηνα) διαφορετικη απο Γιαννενα οπου ζω , το νοσοκομειο να ειναι καλα δομημενο (χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να πληρες εξοπλισμενο) και φυσικα να ανοιγει νωρις η ειδικότητα σε περιπτωση που μεινω Ελλαδα. Οι πολεις που σκευτηκα ειναι Συρος(αλλα αποκοβεσαι), Καστορια (αλλα φανταζομαι θα μοιαζει με Γιαννενα) Κερκυρα, Μακεδονια (δεν ξερω απο πολεις και νοσοκομεια τι γινεται) Πατρα ( αλλα ανοιγει 2014) Καλαματα η καποιο αλλο νοσοκομειο της Πελοπονησου, και ισως Κρητη. Δεν ξερω αν γινομαι διευκρινιστικη καθολου αλλα η αληθεια ειναι οτι ειμαι τοσο μπερδεμενη οσο φαινεται...
Gretel_:
Δεν γνωριζει κανεις τιποτα ?
ροδονίκη:
Γειά σας!είμαι η ροδονίκη...πριν λίγες μέρες βγήκε το τελευταίο μου μάθημα....το αποτέλεσμα ήταν καλό....οπότε ορκίζομαι....σκέφτομαι να δηλώσω τη γενική ιατρική....η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα που είναι καλύτερα να την κάνω....σκέφτομαι τη θεσσαλονίκη...ποιο νοσοκομείο θα με συμβουλεύατε να δηλώσω και γιατί;;....ή δεν έχει μεγάλη σημασία;;...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση