Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Ηλεκτρονική ανάλυση συνταγογράφησης Ιατρού ΕΟΠΥΥ.

<< < (3/8) > >>

Πατρωνάκης Μάνος:
 Πιθανόν στα Ετήσια Ενημερωτικά(*) Σημειώματα στη Διαχείρηση Λογαριασμού στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος να ετοιμάζεται κάτι ανάλογο.
Απλά δεν έχει αρχίσει να εφαρμόζεται προς όλους Ιδιώτες και ΕΣΥτες.

(*βλ. απειλητικά/προς γνώση και συμμόρφωση)

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
μην αγχωνεσαι εμενα μου εβγαλε 23 αντιβιωτικα και δεν εχω γραψει πανω απο 5

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα υποθέσω ότι στους πιστοποιημένους (και μη συμβεβλημένους) που δεν έχουν e-dapy θα έρθουν κατευθείαν καμπάνες αντί για προειδοποιήσεις;

--- Τέλος παράθεσης ---
  Σε κάποια ιστοσελίδα διάβασα ότι θα σας έρθει ταχυδρομικά η ειδοποίηση (και όχι ακόμα η καμπάνα). Σε φίλους πάντως εκτός ΕΟΠΥΥΥ δεν ήρθε ακόμα τπτ.

Συμπήρωση (19:24): Το αναφέρει ο κ. Τσέρκης στο "ψηφιακό ημερολόγιο" του--> Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Χτες μέσω e-ΔΑΠΥ εστάλη σε κάθε ιατρό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ αναλυτική κατάσταση με ποσοστά συνταγογράφησης και άλλα χρήσιμα στοιχεία για τις συνταγογραφικές συνήθειες κάθε ιατρού.
  Πληροφορήθηκα πως την προηγούμενη εβδομάδα εστάλησαν και αντίστοιχα στοιχεία, σε μη συμβεβλημένους ιατρούς μέσω ταχυδρομείου.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα υποθέσω ότι στους πιστοποιημένους (και μη συμβεβλημένους) που δεν έχουν e-dapy θα έρθουν κατευθείαν καμπάνες αντί για προειδοποιήσεις;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Σε κάποια ιστοσελίδα διάβασα ότι θα σας έρθει ταχυδρομικά η ειδοποίηση (και όχι ακόμα η καμπάνα). Σε φίλους πάντως εκτός ΕΟΠΥΥΥ δεν ήρθε ακόμα τπτ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Γιατί άραγε τόσα έξοδα; Δε γίνεται μέσω e-synt;

ioannis thessaloniki:
Έτυχε να δω σε ανάρτηση συναδέλφου στο facebook, την ανάλυση της συνταγογραφίας του από τον ΕΟΠΥΥ. Όντως αναγράφονται πολλές παράμετροι, με σημαντικότερη κατά τη γνώμη μου το μέσο κόστος συνταγής. Εκείνο που δεν έχω καταλάβει είναι, τι ακριβώς συμβαίνει με τις 3μηνες και 2μηνες συνταγές. Υποψιάζομαι ότι οι 2μηνες σίγουρα προσμετρώνται στον μήνα που γράφονται, οι δε 3μηνες....άγνωστο. Επίσης δεν ξέρω αν αναλύεται αυτό που γράφουμε ή αυτό που εκτελείται, αφού υπολογίζω πως σίγουρα ένα 5% των εμβαλαγίων που συνταγογραφούμε, δεν εκτελείται από τον ασθενή για διάφορους λόγους. Ένα θέμα ακόμη είναι πως στην ανάλυση που διάβασα, γράφεται και ποσοστό συνταγογράφησης γενοσήμων, πρωτοτύπων και πατενταρισμένων φαρμάκων. Εφόσον όμως εδώ και μήνες υπάρχει η δραστική ουσία, αυτό που καταλαβαίνω είναι, ή ότι υπολογίζουν τι εκτελέστηκε στο φαρμακείο ή απλά μετράνε τι σκεύασμα επιλέχθηκε από μας κατά την συνταγογράφηση για να περαστεί η δραστική ουσία στη συνταγή. Επειδή για το πρώτο δεν τους έχω άξιους και ικανούς, πιθανολογώ ότι ισχύει το δεύτερο. Σε κάθε περίπτωση πάντως το να μου λένε σε τι ποσοστό γράφω γενόσημο, από την στιγμή που δεν επιλέγω εμπορική ονομασία, είναι εξ ορισμού βλακώδες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση