Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Ηλεκτρονική ανάλυση συνταγογράφησης Ιατρού ΕΟΠΥΥ.

<< < (2/8) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτα μηνύματα του edappy κοιτάξτε...

--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστώ... Νόμιζα ήταν στη συνταγογραφηση (το e-dapy το βλέπω μόνο στην καταχώρηση στοιχέιων - άπαξ μηνιαίως).
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκαι βλεποντας τα στοιχεία της συνταγογράφησης είμαι έξω από όλα τα ποσοστά προς τα πάνω βέβαια...φαντάζομαι πως όλοι έτσι θα είμαστε...

--- Τέλος παράθεσης ---
   Υπολείπομαι σαφώς του (ευλογημένου) μέσου όρου. Κάτι πρέπει να γίνει...
   Για να βοηθήσω τους συναδέρφους πρέπει να αυξήσω την συνταγογραφία μου;

Denominator:
Να υποθέσω ότι στους πιστοποιημένους (και μη συμβεβλημένους) που δεν έχουν e-dapy θα έρθουν κατευθείαν καμπάνες αντί για προειδοποιήσεις;

Argirios Argiriou:
Για να δω την ανάλυση της συνταγογράφησής μου (κατά ΕΟΠΥΥ), ως ιδιώτης Γενικός Ιατρός συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ έκανα τα παρακάτω:

Πήγα στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος,   Εφαρμογές,    eΔΑΠΥ,    eΔΑΠΥ ανοικτής περίθαλψης - Επισκέψεις, συμπλήρωσα Κωδικό Χρήστη και Συνθηματικό,
οπότε με το που μπήκα μου έβγαλε ένα κουτάκι που έγραφε: "Υπάρχουν προσωπικά μηνύματα στον λογαριασμό σας. Παρακαλούμε πατήστε το σχετικό σύνδεσμο στην Αρχική Σελίδα για να τα δείτε."
Έκλεισα αυτό το κουτάκι και έκανα μετά κλικ στον τίτλο Προσωπικά Μηνήματα (πάνω δεξιά) και κατόπιν κλικ πάνω στο κόκκινο εικονίδιο pdf που αριστερά του, γράφει Ανάλυση συνταγογράφησης Ιατρού.

Έκανα εκτύπωση αυτής της ανάλυσης και φοβάμαι ότι τα στοιχεία είναι λανθασμένα: Π.χ. μου βγάζει ότι για την περίοδο 1/9/2013 έως και 18/9/2013 έχω γράψει 40 εμβαλάγια αντιβιοτικών όταν με τα στατιστικά του προγράμματος MedExpress ( Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ) το οποίο χρησιμοποιώ φαίνεται να έχω γράψει 15 μόνο εμβαλάγια αντιβιοτικών συνολικά. Για να μην πω ότι με βγάζει ότι γράφω σχεδόν διπλάσια αντιβιοτικά από τον μέσο όρο του Έλληνα Γενικού Ιατρού, όταν σε αντίστοιχες στατιστικές στην Σουηδία φαινόμουν να είμαι κάτω και από τον μέσο όρο του Σουηδού Γενικού Ιατρού.

Gatekeeper:
Αργυρη δεν μπορείς να το τσεκάρεις απο το ιστορικό της συνταγογράφησης;

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑργυρη δεν μπορείς να το τσεκάρεις απο το ιστορικό της συνταγογράφησης;

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν προλάβω θα προσπαθήσω να το κάνω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση