Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΠΕΔΥ Το νομοσχέδιο

<< < (3/20) > >>

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆρθρο 23
 Μεταφορά Προσωπικού Κέντρων Υγείας Όλες οι θέσεις των Κέντρων Υγείας της χώρας και των αποκεντρωµένων µονάδων τους (Πολυδύναµα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία, Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία), όπως αυτές είχαν συσταθεί, µεταφέρονται αυτοδικαίως στις αντίστοιχες Δ.Υ.Πε.. Το πάσης φύσεως προσωπικό που υπηρετεί στις προαναφερόµενες δοµές, εξακολουθεί να παρέχει τις υπηρεσίες του στις θέσεις που κατέχει µε την ίδια εργασιακή σχέση, βαθµό και ειδικότητα. Οι σχετικές  διαπιστωτικές πράξεις εκδίδονται από τους Διοικητές των οικείων Υ.Π.Ε

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ !!!



--- Τέλος παράθεσης ---

Παύει λοιπόν η "υποχρέωση " των Γ.Ι να εφημερευουν στα νοσοκομεία..
Τέλος τα εντέλεσθαι, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

--- Τέλος παράθεσης ---


Δεν θα γίνεται να διατίθεται προσωπικό των κέντρων υγείας στα νοσοκομεία με εντολή της ΔΥΠΕ ως κοινής προισταμένης αρχής?

Gatekeeper:
Νομικά πλέον ειναι μαχητό.
Υπάρχουν πλέον και θέματα αστικής ευθύνης.
Αλλο ΠΕΔΥ άλλο ΔΕΔΥ.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Άρθρο 2 Παράγραφος 4
4.Με απόφαση του Υπουργού Υγείας καθορίζονται ο τρόπος και οι λεπτομέρειες της άμεσης επιστημονικής, νοσηλευτικής, και εκπαιδευτικής διασύνδεσης όλων των δημοσίων δομών παροχής υπηρεσιών ΠΦΥ που αποτελούν το Π.Ε.Δ.Υ., με τα Νοσοκομεία της Δ.Υ.Πε. στην οποία υπάγονται."
Προβλέπω να πέσει πολλή, επιστημονική και εκπαιδευτική, διασύνδεση με τα νοσοκομεία σε θέμα εφημεριών.... (ιδιαίτερα στους αγροτικούς που μπορούν να το δικαιολογήσουν ευκολότερα)

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαν καταλαβαινω καλα για τον νομοθετη και το Ελληνικο κρατος οικογενειακος ιατρος θεωρειτε ο ιατρος του ΕΣΥ & ο συμβεβλημενος με τον ΕΟΠΥΥ....οι υπολοιποι ιδιωτες ,πιστοποιημενοι αλλα οχι με συμβαση,τι ειναι???επισης δεν βλεπω πουθενα (εκτος αν μου ξεφυγαν) τους ακριβεις ορους συνεργασιας με τους συμβασιουχους του ΕΟΠΥΥ...

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτά θα καθοριστούν στη συνέχεια με υπουργικές αποφάσεις

nart:
Καλησπέρα.
Κάτι ανάλογο θα ισχύει φαντάζομαι και για τους γιατρούς ειδικοτήτων μη Γενικής Ιατρικής που επισκέπτονται περιοδικά τα Κέντρα Υγείας (π.χ. Δερματολόγοι, Γυναικολόγοι, Ορθοπεδικοί κλπ).
Θα αλλάξει και η σχέση αυτών? Φαντάζομαι θα πρέπει να αναμένουμε κάποια υπουργική απόφαση όπως αναφέρεται σχετικά...

ΑΡΗΣ:
Mα δεν λέει πουθενά ότι θα αλλάξει η σχέση εργασίας των γιατρών που είναι σήμερα στα κέντρα υγείας. Διαβάστε το νομοσχέδιο.

Η αποσύνδεση των κέντρων υγείας από τα νοσοκομεία είχε γίνει και το 1993 με την σύνδεσή τους  στις διευθύνσεις υγείας των νομαρχιών και είχε στεφθεί με απόλυτη αποτυχία.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση