Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΠΕΔΥ Το νομοσχέδιο

<< < (17/20) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Σχεδόν 150 θέσεις ιατρών σε όλες τις ΥΠΕ "άνευ ειδικότητας". Τι θέσεις ήταν αυτές που δεν είχαν πάρει ούτε πιστοποιητικό γενικής ιατρικής; Οι γνωστές θέσεις που έπαιρνε βυσματικά το ΙΚΑ και στη συνέχεια έπαιρναν όποια  ειδικότητα ήθελαν χωρίς αναμονή ως υπεράριθμοι;
Θεωρητικά λοιπόν μπορούν να διοριστούν 150 γιατροί χωρίς ειδικότητα στις ΥΠΕ;

Οι οδοντίατροι σε κάθε ΥΠΕ είναι περισσότεροι από κάθε επιμέρους ιατρική ειδικότητα πλην των παθολόγων!
Οι θέσεις μαιευτικής είναι ίδιες σε αριθμό με τις θέσεις νοσηλευτικής! Προφανώς στο ΙΚΑ είχε τόση προσέλευση που γεννούσαν μέσα στους διαδρόμους!

ΑΡΗΣ:
Αυτοί οι 150 ανειδίκευτοι ιατροί θα διοριστούν στα κέντρα υγείας και με ποιο βαθμό?

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτοί οι 150 ανειδίκευτοι ιατροί θα διοριστούν στα κέντρα υγείας και με ποιο βαθμό?

--- Τέλος παράθεσης ---
ΠΕ Ιατρών πλήρους & αποκλειστικής

Ο αριθμός των ιατρών μπορεί να μειωθεί. Σε κάποια ασφαλιστικά μέτρα στην Αθήνα, η προσωρινή απόφαση ήταν αρνητική στη διατήρηση του ιατρείου.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος4.983 άτομα αποδέχτηκαν την ένταξή τους στο ΠΕΔΥ. Οι θέσεις των υπολοίπων (9.930-4.983) καταργούνται όπως αναφέρεται στο σχετικό νόμο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχει μήπως κάποια πληροφορία σχετικά με την κατανομή των αιτήσεων ανά ειδικότητα;
Πόσοι τελικά είναι αυτοί που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν άμεσα τις καινούργιες δομές από Γενικούς γιατρούς, Παθολόγους και Παιδιάτρους;

Gatekeeper:
5. Αδιευκρίνιστο έμεινε το θέμα των οικογενειακών γιατρών, καθώς ειπώθηκε χαρακτηριστικά πως το υπουργείο δεν είναι έτοιμο να μας ενημερώσει και πως το θέμα δεν είναι άμεσης προτεραιότητας!!! Για τους κατ απονομή γενικούς γιατρούς επιβεβαιώθηκε ο αποκλεισμός τους από το θεσμό του οικογενειακού γιατρού και θα τους δοθεί η δυνατότητα σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ, όπως μέχρι τώρα.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση