Θέματα Εργασίας > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο
Πρόταση για αλλαγές στο Σύστημα Υγείας
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν έχει ενδιαφέρον η προσωπική μου περίπτωση, αλλά για την ιστορία ξεκίνησα το ιατρείο το 2009 και έβαλα ΕΟΠΥΥ. Ξέρω όμως συναδέλφους που δεν έβαλαν και έχτισαν πελατεία, κάποιοι (ελάχιστοι βέβαια) δεν προλαβαίνουν την ιδιωτική πελατεία και ψάχνουν συνεργάτες. Άλλοι δεν πήγαν καλά και το έκλεισαν.
--- Τέλος παράθεσης ---
Όσοι βγαίνουν στην αγορά εργασίας τα τελευταία χρόνια δεν μπορούν να βάλουν ΕΟΠΥΥ (πλην των εργαστηριακών)
Επίσης συγκρίνουμε 2009-2012 με 2012-2017, δηλαδή πριν το σπάσιμο της φούσκας και μετά που περιόρισε σημαντικά όσους πληρώνουν ιδιωτικά χωρίς συμμετοχή ταμείου.
Σχετικά με τις ΤΟΜΥ
Ακόμη δεν ψηφίστηκε και ψάχνουν για ιατρεία. Μεγάλη βιασύνη!
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
11/04/2017 Το Σχέδιο Νόμου για την ΠΦΥ.
Εγγραφή ή Είσοδος
Παρατίθεται σε pdf.
samsok:
παντως στην περιοχη που εχω το ιατρειο το ΚΥ εφημερευει μερα παρα μερα λογω ελλειψης χρηματων, τωρα μαλλον δουλευομαστε για το τι θα γινει με τα νεα ιατρεια τους.....
για τα περιφερειακα ιατρεια αφηστε το καλυτερα...εχουν κλεισει σχεδον ολα
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή Είσοδοςπαντως στην περιοχη που εχω το ιατρειο το ΚΥ εφημερευει μερα παρα μερα λογω ελλειψης χρηματων, τωρα μαλλον δουλευομαστε για το τι θα γινει με τα νεα ιατρεια τους.....
--- Τέλος παράθεσης ---
Για 4 χρόνια θα παίρνουν λεφτά από "ανάλγητη" Ε.Ε., μέσω ΕΣΠΑ.
Μετά έχει ο Θεός...
samsok:
το ελληνικο δημοσιο λοιπον θα πρεπει να εμπιστευθουμε ως
-επαγγελματιες υγειας οτι θα μας πληρωνει στην ωρα μας και αξιοπρεπως
-ως πολιτες οτι θα μας προσφερει υπηρεσιες υγειας αξιοπρεπους επιπεδου
μαλιστα....
Υ.Γ οντως εχει ο Θεος,οπως διαλυουμε το ΠΕΔΥ ,ετσι σε 4-5 χρονια μπορουμε να διαλυσουμε και τα ΤΟΜΥ (αν αφησουμε και κανεναν απληρωτο δεν πειραζει, θα δημιουργησουμε κατι αλλο για νεες θεσεις )
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση