Θέματα Εργασίας > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο
Πρόταση για αλλαγές στο Σύστημα Υγείας
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Το να έχει ο γενικός γιατρός στην Το.Μ.Υ. Κολωνακίου μεγαλύτερο εισαγωγικό βαθμό και μισθό από τον γενικό γιατρό στον Αη Στράτη, το βρίσκεις λογικό;
Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο να έχει ο γενικός γιατρός στην Το.Μ.Υ. Κολωνακίου μεγαλύτερο εισαγωγικό βαθμό και μισθό από τον γενικό γιατρό στον Αη Στράτη, το βρίσκεις λογικό;
--- Τέλος παράθεσης ---
Καθόλου, εξ΄ου και οι κάτοικοι του Άη Στράτη την βγάζουν με οπλίτη-ιατρό-ανειδίκευτο, ενώ στο Κολωνάκι και αλλού στην Αθήνα θα πλακώσουν όλοι με τα "βαριά" βιογραφικά και δεν θα υπάρχουν καρέκλες να κάτσουν στις Μ.Υ
Το ίδιο έργο βλέπουμε στα Κ.Υ που βρίσκονται κοντά ή εντός των αστικών κέντρων.
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή Είσοδος11/04/2017 Το Σχέδιο Νόμου για την ΠΦΥ.
Εγγραφή ή Είσοδος
Παρατίθεται σε pdf.
--- Τέλος παράθεσης ---
13-04-2017
Σχόλια της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ για το νομοσχέδιο.
Εγγραφή ή Είσοδος
Γ.Κτιστάκης:
Για εμένα απαράδεκτη θέση ιατρικού συλλόγου (ΙΣΑ)!!!
Εγγραφή ή Είσοδος
Γ.Κτιστάκης:
Όλα αυτά με ποιο χρονοδιάγραμμα;;; Στο άπλετο μέλλον;;;
Ένα άλλο που εγώ δεν κατάλαβα. Θα έχει ένα ΚΥ όλες αυτές τις ειδικότητες;;(άρθρο 6 πολύ Large τους βλέπω).Θα έχει ο κάθε Το.ΠΦΥ πλήρες εργαστήρια , ή θα υπάρχει ένα κεντρικό, όπως το λέει παρακάτω για πολλούς Το.ΠΦΥ;;;;
***Αυτό με το εργαστήριο πώς συμβαδίζει με το μέτρο που εφαρμόζεται στην 7η ΥΠΕ όπου τώρα δουλεύει πιλοτικά πρόγραμμα κατάργησης των εργαστηρίων των ΚΥ και διενέργεια των εξετάσεων στο Νοσοκομείο;;;;
θα έχει κάθε Δημοτική ενότητα μια τουλάχιστον Το.Μ.Υ????
Έχουν εξασφαλίσει προυπολογισμό και προσωπικό για όλα αυτά???? ή μήπως πιστεύουν οτι θα δουλέψουν με ψίχουλα???
Έχω την εντύπωση ότι προσπαθούν να φτιάξουν ένα νόμο, σαν τους προηγούμενους, που θα ακούγεται σαν μεταρρύθμιση, που όμως ποτέ δεν θα εφαρμοστεί και που θα τον αλλάξουν οι επόμενοι. Σε όλα αυτά υπάρχει κοστολόγησης και χρονοδιάγραμμα ή τα λένε έτσι στον "βρόντο";;;
Συγγνώμη αλλά εμένα όπως το διαβάζω, δεν μου φαίνεται ότι υπάρχει πραγματικά η θέληση να εφαρμοστεί αυτό το σχέδιο!!
Εκτός και εαν κάνουν μερικές μονάδες (μέχρις εκεί που θα φτάσει το ΕΣΠΑ, και μετά STOP. Έτσι για να που οτι αυτοί έβαλαν μπροστά την ΠΦΥ!!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση