Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Πρωταθλητές Ευρώπης στα θανατηφόρα τροχαία.

<< < (4/17) > >>

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπίσης σε μεγάλα ταξίδια, αν δεν υπάρχει 2ος οδηγός, η λύση είναι μικροί ύπνοι (2-3 ωρών).

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ωραίο θεωρητικά αλλά πού; Σε πάρκινγκ στην Εθνική οδό; Το έχεις κάνει ποτέ; Εγώ, ειδικά μέσα στη νύχτα, δεν θα το έκανα... (να σταματήσω να περπατήσω και να ρίξω νερό στο πρόσωπο ναι αλλά όχι ύπνο). Νομίζω η πιθανότητα ατυχήματος είναι μικρότερη από τις άλλες πιθανότητες.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σωστή παρατήρηση, βασικά είχα υπόψιν μου τους κλειστούς αυτοκινητόδρομους Αυστρίας-Γερμανίας όπου υπάρχουν διάφορα ειδικά μέρη που παρέχουν ασφάλεια (κάμερες κτλ.)

Btw, δείτε το ΑΠΟΛΥΤΟ βίδεο με ταρζανιές οδηγών SUV και αναρωτηθείτε για την νοημοσύνη πολλών εξ αυτών (κατ΄εμέ οι χειρότεροι οδηγοί μαζί με τους Smartάκηδες).
Ο τίτλος τα λέει όλα...

Αρχίατρος:
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί αυτό το βίντεο στον Σωλήνα:

Όπου παρατηρούμε τα εξής:

- το εξαιρετικό σύστημα αποφυγής ατυχήματος της Tesla, το οποίο φρενάρει ακαριαία (emergency brake) όταν ανιχνεύει μπροστά άλλο όχημα, εν προκειμένω το ατύχημα.
Όσοι αναρωτιόνται τι μας ενδιαφέρει ένα ηλεκτρονικό σύστημα σε ένα όχημα αξίας (στην Ελλάδα) 100k, θα πω ότι και το ABS ήταν στην αρχή απλησίαστο μέχρι να γίνει προσιτό και να εγκατασταθεί σε όλα τα ΙΧ σήμερα.
Φυσικά ακόμα και όσοι δεν οδηγούμε αμάξι με τέτοιο σύστημα μπορούμε να κινούμαστε το ίδιο ασφαλώς, αρκεί να τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας και να έχουμε το μυαλό μας στην οδήγηση (στο βίντεο φαίνεται άλλο αμάξι που κινείται παράλληλα με το Tesla το οποιο επίσης καταφέρνει να ακινητοποιηθεί ασφαλώς)

- είναι ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες SUV, ότι δλδ επειδή είναι ψηλότερα απ ΄τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου, είναι πιο ασφαλείς.
Αυτό μπορεί να είναι πλεονέκτημα αν κτυπήσουν ένα μικρότερο αμάξι πλαγιομετωπικά και το καβαλήσουν, αλλά αν τους κτυπήσει αυτό από πίσω ή πίσω και πλάγια, σε αντίθεση με τις "κούρσες", το SUV τους θα ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ... μπορείτε να δείτε διάφορα βίντεο στον youtube που συμβαίνει ακριβώς αυτό.
Αν προσέξετε το μεγάλο SUV το ανατρέπει ένα Opel Corsa !

Αρχίατρος:

--- Παράθεση ---Hράκλειο, παραμονή πρωτοχρονιάς….

03 Τρίτη
Ιαν. 2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Σχόλιο αναγνώστη μας

Ηράκλειο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ώρα 7.00 πμ – στον σχεδόν άδειο δρόμο (5 χλμ.) με το αυτοκίνητο για την δουλειά μου μετράω: 11 οδηγούς να περνάνε με κόκκινο πολυσύχναστες διασταυρώσεις, 13 χωρίς ζώνη (εμφανώς για εμένα) και έναν με ένα περίπου 5χρονο παιδί, και αυτό χωρίς ζώνη, να έχει «δαγκώσει» το ντουλαπάκι του συνοδηγού, περίπου 20 να στρίβουν εκεί που απαγορεύεται, 2 να παραβιάζουν το STOP ώστε να αναγκαστώ να φρενάρω απότομα και επειδή δεν μπόρεσα να συγκρατήσω άλλους αριθμούς- κάποιοι που δεν σταματούν στις διαβάσεις, που τρέχουν τουλάχιστον με 90 μες στην πόλη, και σε ένα σημείο άτομα που βγαίνοντας από νυχτερινό κέντρο επιβιβάζονται στο ΙΧ τους.
Για ποια σποτάκια της αστυνομίας μιλάμε; Μήπως και είμαστε κάποια σκανδιναβική χώρα, όπου οι άνθρωποι είναι ευαισθητοποιημένοι και έτοιμοι να ακούσουν ότι είναι κοινωνικά ωφέλιμο και να προβούν σε βελτιωτικές πράξεις;

Εδώ ο ντιπ για ντιπ ελληνάρας τζάμπα μάγκας ξέρει καλύτερα, αυτά είναι για τους άλλους, που δεν είναι σαίνια στην οδήγηση, τα κόκκινα και οι κανόνες του ΚΟΚ για τους χαζούς που δεν έχουν το αετίσιο βλέμμα και το μυαλό ξουράφι να ελέγχουν τα πάντα στην κίνηση σε χρόνο ντετέ… άσε που αυτοί οι άλλοι δεν αντέχουν στο ποτό, γι αυτούς είναι φτιαγμένα τα όρια του αλκοόλ στο αίμα! Κτλ. κτλ.
Λοιπόν, ως προοδευτικός άνθρωπος πάντα θεωρούσα τις ατομικές ελευθερίες μέγιστο αγαθό. Αλλά δεν μπαίνουν και πιο ψηλά από την σωματική ακεραιότητα και την ίδια την ζωή.

Τον υποψήφιο δολοφόνο πρέπει να τον σταματήσεις!

Με σφιχτούς ελέγχους από αστυνομικούς και τροχαία με πολιτικά και με κάμερες, με αυτοκίνητα χωρίς διακριτικά και όχι μπλόκα που τα βλέπεις από χιλιόμετρα μακριά! Να την στήνουν έξω από κλαμπ, μπουζουξίδικα και κολάδικα, κτλ. Και με πρόστιμα τσουχτερά που αν δεν τα πληρώσεις επί τόπου πας αυτόφωρο και αν πάλι δεν πληρώσεις σε δυο εβδομάδες: δήμευση άμεσα, χωρίς μα και μου!
Και Point System αυστηρό, με απώλεια διπλώματος, και στην υποτροπή ποινή φυλάκισης- ο τύπος αυτός χωρίς καμία παιδεία, έτοιμος να σου σκοτώσει τα παιδιά μόνο τον φόβο θα καταλάβει, αλλά και οι άλλοι που δεν έχουν ιδέα απο ΚΟΚ!

Δηλαδή στις βορειοευρωπαϊκές χώρες που εφαρμόζουν τα παραπάνω και περισσότερα έχουν άλλο DNA και προσαρμόζονται; Δεν νομίζω…
Αυτά!

Δημήτρης Τσάκος
Υ.Γ. Όσο για τους «κακούς δρόμους»: Είναι γνωστό ότι οι αρμόδιοι δεν ενδιαφέρονται για εσάς και τα παιδιά σας, ούτε καν για τα δικά τους, αλλιώς θα είχαν βελτιώσει την κατάσταση- ενδιαφέρονται για άλλα…
Τι κάνουμε λοιπόν μέχρι να αλλάξει αυτό; Κόβουμε ταχύτητα στα επικίνδυνα σημεία, π ρ ο σ έ χ ο υ μ ε, τόσο απλά!!! Στον άμεσο κίνδυνο του τώρα- τώρα δεν περιμένεις έρθει το συνεργείο του Δήμου, μα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό..
--- Τέλος παράθεσης ---
Πηγή: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Λοιπόν, για να μην μασάμε τα λόγια μας: της εκδιδόμενης γυναικός το κιγκλίδωμα γίνεται στη Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα αυτές τις μέρες.
Και κανενός το αφτί δεν ιδρώνει, πέραν όσων κυκλοφορούμε στους δρόμους και έχουμε μια στοιχειώδη αντίληψη της επικινδυνότητας αυτών που κάνουν στους δρόμους οι Ελληνάρες.
Γιατί για Ελληνάρες μιλάμε, που όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν, και όλα τα κάνουν καλύτερα απ΄τους άλλους, και ειδικά απ΄τους... ξενέρωτους ξένους που δεν γνωρίζουν πως να διασκεδάζουν και να οδηγούν όντες τύφλες στο μεθύσι.

Και οι στατιστικές με τους νεκρούς και τραυματίες ; Ε, ποιός ασχολείται με αυτές.

Μην τα ρίχνουμε στην Αστυνομία, μου έλεγε αστυνομικός ότι άμα βγουν να κόψουν κώλους αρχιζουν τα τηλέφωνα.
Αποτύπωση του πόσο δρέλο είναι αυτό το κράτος, οι δρόμοι του.

Υ.Γ
Δεν έχω δει ΠΟΤΕ αμάξι της Τροχαίας με πολιτικά να σταματάει κάποιον για επικίνδυνη οδήγηση παραβίαση STOP, κόκκινου και πολλοί έχουν αποθρασυνθεί τόσο που τα κάνουν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας πλέον...

Argirios Argiriou:
02/01/2017 ΠΑΤΡΙΣ

Τραυματίας σε τροχαίο ένας στους δέκα που φτάνουν στο χειρουργικό ιατρείο.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αρχίατρος:
Ο συνδυασμός αλκοόλ+ ανομία (ουδείς ελέγχει για κράνος-εξάρτηση-ζώνη) + δίκυκλα + νοοτροπία ψευτομαγκιάς και χωριατιάς ("εγώ τα ξέρω όλα και οδηγώ καλύτερα απ τους άλλους") οδηγεί σε τόσο αυξημένα επιπέδα τροχαίων δυστυχημάτων, λόγω ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ παραβάσεων του ΚΟΚ (STOP-κόκκινο).

Κάμερες να έβαζαν μόνο σε κεντρικές διασταυρώσεις να ξέσκιζαν όσους σφάζουν τα κόκκινα, θα άλλαζε δραματικά το τοπίο.

Αφού δεν θέλουν οι ίδιοι να αλλάξουν νοοτροπία και ουδείς δεν θέλει να επιβάλλει μια στοιχειώδη τάξη, ας πεθαίνουν σαν τα αρνιά στην άσφαλτο...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση