Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Πρωταθλητές Ευρώπης στα θανατηφόρα τροχαία.

<< < (6/17) > >>

Argirios Argiriou:
10/02/2017

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Που να το πεις και να πιστέψουν ότι έγινε τέτοια τραγωδία σε πάρκινγκ της Εθνικής;
Με πόση ταχύτητα μπήκε ο άλλος (ότι οδηγούσε Πόρσε λέτε να έπαιζε σημασία γενικότερης νοοτροπίας; ) στο ΠΑΡΚΙΝΓΚ και συγκρούστηκε με το σταθμευμένο όχημα; Νεκρή η 33χρονη μητέρα και το 3χρονο αγοράκι (και 2 άτομα από την Πόρσε). Τι βίωσε και βιώνει ο τραγικός πατέρας που βγήκε να πάει στην τουαλέτα και είδε όλα αυτό το σκηνικό με τα μάτια του; (Βλέποντας τις εικόνες, ίσως να φέρει κι αυτός μερική ευθύνη αφού μάλλον πάρκαρε ακριβώς μπροστά στις τουαλέτες που ο δρόμος είναι σχετικά στενός κι όχι στο πλάτωμα του πάρκινγκ)

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αρχίατρος:
Και εδώ μας φταίνε οι δρόμοι (νομίζετε ότι έχει καλύτερους δρόμους ο Γερμανός απ' τον Αθηνών-Λαμίας ή καλύτερα οχήματα από... Πόρσε?) ή απλώς η ηλιθιότητα του μέσου Έλληνα οδηγού που λέει ο Ιαβέρης ;
Ή η διάθεση επίδειξης (γενικά ομιλώντας, δεν γνωρίζω τις περιστάσεις στο συγκεκριμένο) θα προσέθετα εγώ ;

Αστυνόμεση δεν υπάρχει εδώ και καιρό στους δρόμους, πολιτικά οχήματα της Τροχαίας ούτε για  δείγμα.

Μάλιστα μετά την ουσιαστική κατάργηση των προστίμων, παρατηρώ ότι η χρήση κινητού στην οδήγηση έχει καθιερωθεί και ορισμένοι δεν αφήνουν το ένα χέρι τους απ΄το κινητό.
Εισπράττουμε αυτά που σπέρνουμε, ο λαός μας επιθυμεί την αναρχία στον δρόμο...

Υ.Γ
Έχω δει τα απίστευτα στους δρόμους, οφειλόμενα καθαρά σε βλακεία και στ@ρχιδισμό του μέσου Έλληνα, να σταματάνε καταμεσής του δρόμου χωρίς alarm για να μιλήσουν στο κινητό, τις προάλλες ο άλλος με 8άρι Honda Civic να κάνει αναστροφή σε παράδρομο της Ε.Ο και επειδή δεν τον έπαιρνε η ολοκλήρωση της αναστροφής στο οδόστρωμα ενω είχε μεγάλο "σκαλοπάτι" να βγει εκτός, να έχει σταματήσει πιάνοντας την μια λωρίδα, ομιλούμε για μειωμένο καταλογισμό, τα γράφω όλα στα παπάκια μου και κάνω ότι μου καπνίσει, ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ για τις συμπεριφορές που συναντώ καθημερινα.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Κάμερα ασφαλείας Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος το συμβάν.
Τελικά καμία ευθύνη του οδηγού-πατέρα. Είχε παρκάρει κανονικά στο πλάτωμα του πάρκινγκ.

Αρχίατρος:
Μονο το βίντεο:

Ο οδηγός της Porsche είχε χάσει τον έλεγχο με πολλά, πάρα πολλά χλμ, δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να αντιδράσει κάποιος, ενώ ο άτυχος πάτερας πάρκαρε στον προβλεπόμενο χώρο εκτός Ε.Ο.

Είναι απ΄τις περιπτώσεις που απλά δεν μπορείς να δραπετεύσεις απ΄τον θάνατο.

Δεν κρίνω σκόπιμο να μεταφέρω την ράδιο αρβύλα του ελληνικού Ιντερνετ για τον οδηγό της Porsche, απ' την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση