Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Οι απολαβές του οικογενειακού γιατρού (πρόταση της task force)
Ορθοπαιδικός:
Να ρωτήσω, ενθυμούμενος τον ΟΑΕΕ που απο τα 1209 ευρά παίρναμε 770 cash μηνιαίως, τα 1000-1300 ευρώ γράφει ότι είναι μετά φόρων. Δηλαδή τι; ειναι καθαρά; Έχουν κρατήσεις για το ταμείο; (οπότε είναι μισθός και είναι το καθαρό ποσό; Δηλαδή θα υπάρχει σύμβαση;) Μήπως θα είναι μπλοκάκι; (επι μπλοκακίου υπολογίστε αναλόγως, με κρατήσεις 20%, 700-820 ευρώ καθαρά και το ΤΣΑΥ πληρωμένο ήδη). Και φορά γιατρούς στα ιατρεία τους ή στους χώρους των ΚΥ (η νοσοκομείων ή ΙΚΑ που καταργούνται);
Ο κ. Θεοδωράκης προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι.... Επειδή δεν πιστεύω ότι θεωρεί τους γιατρούς ηλίθιους (ίσως μόνο πολλούς), το κάνει μάλλον (πιστεύω) για να το αναμασήσουν οι δημοσιογράφοι και να βάλουν την κοινωνια απέναντί μας...
Μαραγκος Μ:
Να ρωτήσω κάτι και εγω.... σε περιπτωση που εμένα με διαλέξουν ως οικογενειακό γιατρό κάτω απο 1000 άτομα, ποιός θα ειναι ο μισθος μου???
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα ρωτήσω κάτι και εγω.... σε περιπτωση που εμένα με διαλέξουν ως οικογενειακό γιατρό κάτω απο 1000 άτομα, ποιός θα ειναι ο μισθος μου???
--- Τέλος παράθεσης ---
1600 άτομα είναι το κατώτατο όριο για το χιλιάρικο.
Δεν αναφέρεται πουθενά τι προβλέπεται για περιπτώσεις που ο γιατρός θα έχει λιγότερα άτομα είτε από μη επιλογή του εκ μέρους των ασφαλισμένων είτε από αντικειμενικούς λόγους π.χ. μικρός πληθυσμός περιοχής.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση