Γενικά > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο
Άλλοι δύο γιατροί στη... "φάκα" της Εφορίας!
kapioskanis:
Λέτε να ; ... ίσως ... δεν ξέρω ... χμ.!!!
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
και αυτό ...
Εγγραφή ή Είσοδος
λέτε να ;;; ... μπα ... δεν είναι δυνατόν ... μπα ... και όμως είναι ... χιχιχι ...
... άντε και καλές προσλήψεις ... συνάδελφοι ...
... τίποτε δεν είναι τυχαίο ...
schumifer:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛέτε να ; ... ίσως ... δεν ξέρω ... χμ.!!!
Εγγραφή ή Είσοδος
και αυτό ...
Εγγραφή ή Είσοδος
λέτε να ;;; ... μπα ... δεν είναι δυνατόν ... μπα ... και όμως είναι ... χιχιχι ...
... άντε και καλές προσλήψεις ... συνάδελφοι ...
... τίποτε δεν είναι τυχαίο ...
--- Τέλος παράθεσης ---
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Δε βοηθάς λίγο???
samsok:
τετοια δημοσιευματα χρησιμοποιουνται μονο για να πετανε λασπη σε ολο τον κλαδο,δεν ειμαστε αγγελοι αλλα δεν ειμαστε και ολοι το ιδιο.Οποιος δημοσιογραφος ειναι μαγκας να δημοσιευσει ονοματα και στοιχεια ,ολα τα αλλα ειναι γελοια.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Όταν ο ίδιος ο υπουργός βγαίνει και λέει: "Στείλαμε δέκα γιατρούς στον εισαγγελέα για υπερσυνταγογράφηση και διαπλοκή με φαρμακευτικές" ή "Υπάρχουν στο ΕΣΥ γιατροί χωρίς πτυχία" λες να προβληματιστεί ο δημοσιογράφος;
Ταυτόχρονα εκ του νόμου δεν μπορεί να δημοσιεύσει ονόματα αφού μέχρι καταδίκης υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και τα προσωπικά δεδομένα. και στα ΜΜΕ οι αναφορές σε κάθε ανάλογη περίπτωση είναι: " Ο φερόμενος ως δράστης", "ο 40χρονος" πάντα περιγραφικά.
Όμως, μια και αναφέρεται σε συγκεκριμένη περιοχή με μικρό σχετικά πληθυσμό λογικά κάποια υπόθεση θα υπάρχει.
Ίσως οι Κρήτες του φόρουμ και ιδιαίτερα της δυτικής πλευράς μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι υπάρχει θέμα.
samsok:
αυτο ακριβως...εδω μαλλον <<φωτογραφιζουν>> καποιους!
οσο για το : υπαρχουν στο ΕΣΥ γιατροι χωρις πτυχια ,δεν το ηξερα οτι το ειπε!! ποιος και πως τους εβαλε αυτους στο ΕΣΥ,εγω?
Υ.Γ αν ψαξουμε μπορει να βρουμε και υπουργους χωρις πτυχια!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση