ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συνέδρια - Εκπαιδευτικές συναντήσεις
1o ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ -23-25/1/2009 -ΑΘΗΝΑ
D-Michalis:
1o ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ -23-25/1/2009 -ΑΘΗΝΑ
(Μη με ρωτάτε περισσότερα γιατί ειλικρινά δεν ξέρω, παρά μόνο ότι έχω προσκληθεί να έχω μία εισήγηση για τα δρώμενα ως πρώην πρόεδρος της Ένωσης και ότι περιλήφθηκε το όνομά μου στην οργανωτική για λόγους ιστορικούς, αλλά δεν έχω καμία συμμετοχή στην οργάνωση.)
Gatekeeper:
Η εγγραφή πόσο κοστίζει?
Anyway..Οσο και αν κοστίζει φαίνεται μια καλη προσπάθεια της Ενωσης να ανταγωνιστεί τις Ημερίδες Παπαδάκη.
Πάντως όσοι ιδίωτες Γ.Ι είναι πολύ απασχολημένοι και δεν έχουν χρόνο για events τύπου Ημερίδας και Συμποσίου.....
ας επισκεφτούν το Harvard Medical School Department of Continuing Education online
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ εγγραφή πόσο κοστίζει?
--- Τέλος παράθεσης ---
Στην αφίσα γράφει: δωρεάν.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςAnyway..Οσο και αν κοστίζει φαίνεται μια καλη προσπάθεια της Ενωσης να ανταγωνιστεί τις Ημερίδες Παπαδάκη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Bytheway.... Γιατί η Ένωση πρέπει να ανταγωνιστεί (κυριολεκτικά, αφού γίνονται λίγες μέρες αργότερα) τις Ημερίδες Παπαδάκη;
Εγγραφή ή Είσοδος....................... αλλά δεν έχω καμία συμμετοχή στην οργάνωση.)
--- Τέλος παράθεσης ---
Παρακαλείσθε όπως παρουσιαστείτε το συντομότερον δυνατόν εις το Αστυνομικόν Τμήμα (Τμήμα Ασφαλείας) της περιοχής σας, δια προσωπικήν σας υπόθεσην...
D-Michalis:
Το Τελικό Πρόγραμμα
Εγγραφή ή Είσοδος
Η συμμετοχή είναι δωρεάν
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση