Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές
Ιδέες για το πώς θα επανδρωθούν τα Περιφερειακά Ιατρεία απομακρυσμένων περιοχών.
Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ Ελλάς έχεί αρχισει να βιώνει το αποτέλεσμα του brain drain και του συνταξιοδοτικού κύματος των baby boomers, σύντομα η κρίση ανθρώπινου δυναμικού θα χειροτερεύσει !
--- Τέλος παράθεσης ---
Αερογέφυρα για τρίχρονο κοριτσάκι από τη Γαύδο στο Ηράκλειο
18/10/13 - 16:13
Αερογέφυρα ζωής στήθηκε από τη Γαύδο προς το Ηράκλειο, προκειμένου να μεταφερθεί ένα κοριτσάκι 3 χρόνων στο νοσοκομείο.
Το μικρό κορίτσι παρουσίασε έντονο κοιλιακό άλγος και οι γονείς του επικοινώνησαν με γιατρούς καθώς ανησύχησαν.
Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του παιδιού σε νοσοκομείο και γι' αυτό στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής του παιδιού στο Ηράκλειο, το συντονισμό της οποίας έχει το ΕΚΑΒ Κρήτης.
Από την 126 Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ηράκλειο απογειώθηκε ελικόπτερο το οποίο θα παραλάβει το παιδί από τη Γαύδο και θα το μεταφέρει στο Ηράκλειο.
Το παιδί θα διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να εξεταστεί και να νοσηλευθεί.
Πηγή: flashnews.gr
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πάλι χωρίς γιατρό είναι η Γαύδος;
Και η Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος του υπουργού ότι από Δευτέρα θα έστελνε γιατρό; (θα μου πείτε, δεν ήρθε ακόμη η Δευτέρα)
Αναρωτιέμαι, αν σ' αυτά τα νησιά έχουμε περιστατικό που θα καταλήξει ενώ μια έγκαιρη ιατρική παρέμβαση θα μπορούσε να το σώσει, θα πάει κανείς στον εισαγγελέα; Εν αναμονή λοιπόν μια σύγχρονης Ιφιγένειας που θα δώσει (εκ των υστέρων δυστυχώς γι' αυτή) αναγκαστική λύση.
timex:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάλι χωρίς γιατρό είναι η Γαύδος;
Και η Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος του υπουργού ότι από Δευτέρα θα έστελνε γιατρό; (θα μου πείτε, δεν ήρθε ακόμη η Δευτέρα)
--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι όπως οι δίαιτες που θα ξεκινήσουν από Δευτέρα αλλά δε ξεκινούν ποτέ...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ορίστε και λίστα με τα διαθέσιμα καταλύματα σε ιατρεία!
Το κάναμε υποχρεωτικό! Σας δίνουμε δωμάτια! (από την περιοχή μου τουλάχιστον ξέρω ότι υπάρχουν αρκετές ανακρίβειες στο έγγραφο π.χ. στα Ψαρά αποκρύπτεται ότι αναφέρεται σε ένα υποτυπώδες δωμάτιο μέσα στο ιατρείο με τουαλέτα που προορίζεται και για τους ασθενείς αλλά και για το πλύσιμο χρησιμοποιημένων και ενίοτε ματωμένων εργαλείων).
Τι άλλο θέλετε πια άκαρδοι αγροτικοί για να πάτε εκεί;
Εγγραφή ή Είσοδος
ΑΡΗΣ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι άλλο θέλετε πια άκαρδοι αγροτικοί για να πάτε εκεί;
--- Τέλος παράθεσης ---
Eξετάσεις για έναρξη ειδικότητας.
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων