Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος(αναδημοσίευση από μπλογκ φμφ ενδιαφέροντος)
1. Οι παντες είναι απλήρωτοι. Από εταιρίες μέχρι τους αναπηρους που τους κόβουν τις συντάξεις για να τους περάσουν από επιτροπές χωρις να λαμβάνουν αναδρομικά αυτά που τους εκοψαν.
2. ΣΟΚ προκάλεσε η καταγγελια του μελους του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ ότι
υπογράφουν ελλειμματικούς προϋπολογισμούς. Ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να πληρώσει και καποιοι θα πρέπει να διωχθούν ποινικά για εγκλημα εκ προμελετης
3. Η τρόϊκα κάνει τα στραβά μάτια για τις ανεξοφλητες οφειλές του ΕΟΠΥΥ και την εξωσυμβατική συμπεριφορά παρόλο που είναι μνημονιακή δεσμευση να μην συσσωρευονται ληξιπροθεσμα.Αυτό είναι πολύ επίκινδυνο για εμάς
4. Οι κλάδοι έχουν πέσει στο ολέθριο λάθος του κανιβαλισμού. Μόνο μια πανυγειονομική κινητοποιηση έχει πλέον νόημα σε επίπεδο γιατρων(βασικα νοσοκομειακών γιατρών- αυτούς τρέμει ο αδωνης -και όχι τον Πατούλη ), εταιριών και διανομέων αποθηκάριων και φαρμακείων.
5.Το κράτος είναι αποφασισμένο και αδιστακτο για όλα σε τέτοιο σημείο που αδιαφορεί για 6.000.000 ανασφαλιστους αναμεσα στους οποιους καρκινοπαθείς δίνοντας για τα ματια του κόσμου 200.000 voucher δηλ ποσοστο που αντιστοιχει στο 3% των ανασφαλιστων.
6. Η σχέση με το κράτος είναι πλέον σχέση ανταγωνιστική και ακρως επικίνδυνη.Οτι παρουμε θα το πάρουμε μόνο με πραγματικό αγώνα και δημιουργώντας κοινωνική αναταραχή και όχι μέσω διαπραγματεύσεων. Οι αποφασεις εχουν παρθεί.
7. Εξίσου επικίνδυνη ήταν και η ατακα του Αδωνη χαμογελώντας ότι «ο κ.Θεοδωσιαδης είναι σκληρός διαπραγματευτής». Φάνηκε πολύ καλά ότι στους σκληρούς διαπραγματευτές ο Αδωνης δεν τους χαμογελά.
8. Ακόμα πιο επικίνδυνη ήταν η ατακα του Αδωνη ότι τα λεφτά από τον ΕΟΠΥΥ δεν τα χανετε. Πρέπει να είμαστε ιδιαιτερα ευγνωμωνες που η νυχτερινη κοπωση τον χαλαρωσε και ξεστομισε την εκφραση αυτή. Είναι ξεκαθαρο το ενδομυχο η για να το πουμε πιο απλά «καρφώθηκε» και η φραση αυτή φανερώνει το τέλος της διαδρομής.
9. Ψεμμα είναι επισης ότι δεν υπαρχουν λεφτά και δεν εχει χρήματα η χωρα.Πανω από τους μισους φορους ,χαρατσια κτλ πανε για τοκοχρεολύσια. Με απλά λόγια
καποιοι επενδυσαν σε ομολογα ελληνικου δημοσιου (χωρίς να είναι μηδενικού ρίσκου) και πρέπει σωνει και καλα οι επενδυτες αυτοί να παρουν τα λεφτά τους πίσω. Σα να αγοράσω εγώ μετοχές και αν πεσει εξω η εταιρία να ζητησω από τους υπαλληλους να με αποζημιώσουν.
Αυτό σημαίνει μνημονιακός. Να αφήνω τον καρκινοπαθή να πεθαίνει για να ξεπληρωσω μια επενδυση που εκαναν καποιοι στο παρελθόν και πρεπει σωνει και καλα να τους βγει.10. Η λύση είναι πολύ απλή. Αυτό που μου είπε ο ο φιλος μου ο γιαννης ο Δαγρες όταν του ελεγα πως πρέπει κατι να κανουμε σαν κλάδος. «Αν φύγει το ΔΝΤ και η Τροικα μου λεει ,τελείωσε το παραμύθι .To πρόβλημα θα λυθεί πιο απλά απο οτι φανταζεσαι,Τότε και αναπτυξη θα εχουμε,και λεφτα θα περισσευουν στο κρατος για τους πολιτες»