Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Γνωματευση απο Γ.Ι. για νοσοκομειακό κρεβάτι, χειροκίνητο τροχήλατο, αερόστρωμα;

(1/3) > >>

jordi:
Καλησπερα.Γνωριζει να μου πει καποιος συναδελφος αν μπορει ο γενικος ιατρος να δωσει ιατρικη γνωματευση ,για καποιον ασθενη κατακεκλιμενο,που χρηζει νοσοκομειακο κρεβατι χειροκινητο τροχηλατο και αεροστρωμα ηλεκτρικο;Aν ναι,υπαρχει καποια΄΄ φορμα΄΄ ειδικη που πρεπει να συμπληρωσουμε για να εγκριθει μετεπειτα απο τον ελεγκτη ιατρο;Ευχαριστω.

Μαρία Χόρτη:
Εδωσα πρόσφατα γνωμάτευση σε ασθενή μου παραπληγική για κρεββάτι νοσοκομειακό χειροκίνητο και αερόστρωμα, συντάσσοντας δική μου γνωμάτευση (δεν υπάρχει έτοιμη φόρμα, απ'όσο γνωρίζω).

Η νευρολόγος που ήταν στην επιτροπή όπου την κατέθεσε ο ασθενής δεν την δέχτηκε και ζήτησε να εξετασει η ίδια την ασθενή. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν λόγω της πάθησης (παραπληγία) ή για άλλο λόγο.

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ νευρολόγος που ήταν στην επιτροπή όπου την κατέθεσε ο ασθενής δεν την δέχτηκε και ζήτησε να εξετασει η ίδια την ασθενή. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν λόγω της πάθησης (παραπληγία) ή για άλλο λόγο.

--- Τέλος παράθεσης ---
Και τί έγινε τελικά; Την εξέτασε και εκείνη και διαπίστωσε ότι είναι παραπληγική; Σε πίστεψε;

jordi:
Σε ευχαριστω πολυ Μαρια!

Μαρία Χόρτη:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ νευρολόγος που ήταν στην επιτροπή όπου την κατέθεσε ο ασθενής δεν την δέχτηκε και ζήτησε να εξετασει η ίδια την ασθενή. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν λόγω της πάθησης (παραπληγία) ή για άλλο λόγο.

--- Τέλος παράθεσης ---
Και τί έγινε τελικά; Την εξέτασε και εκείνη και διαπίστωσε ότι είναι παραπληγική; Σε πίστεψε;

--- Τέλος παράθεσης ---

Την εξέτασε εκείνη, διαπίστωσε ότι είναι παραπληγική, συνέχισε την αγωγη που ήδη είχε και της έδωσε τη γνωμάτευση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση