Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Γνωματευση απο Γ.Ι. για νοσοκομειακό κρεβάτι, χειροκίνητο τροχήλατο, αερόστρωμα;

<< < (3/3)

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγω παντως (πιστοποιημενος  ιδιώτης Γ.Ι.)εχω δοσει αρκετές γνωματεύσεις για αερόστρωμα και τις εχουν δεχτεί κανονικά...οπως βέβαια και επιθέματα κατακλύσεων ,ουροκαθετηρες κλπ.Το ότι γράφει μια εταιρια στο site της οτι χρειάζεται γνωμάτευση απο ιατρο του ΕΟΠΥΥ δεν σημαινει οτι υπάρχει ΦΕΚ που να αποκλειει τους υπολοιπους (ασε που δεν ξεκαθαρίζει αν εννοει συμβεβλημένο ή όχι).

--- Τέλος παράθεσης ---
Και εγώ το ίδιο. Ακόμα και για αναπηρικό καροτσάκι έχω δώσει γνωμάτευση.

--- Τέλος παράθεσης ---
Όπως λέει ο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος: "Τα χορηγούμενα είδη του παρόντος άρθρου, καθώς και του παραρτήματος χορηγούνται με έγκριση Ελεγκτή του Φορέα, ύστερα από γνωμάτευση ιατρού αντίστοιχης με το χορηγούμενο είδος ειδικότητας.""
   Από την άλλη ο ελεγκτής είναι βασιλιάς και ενίοτε δικτάτορας. Μπορεί να εφαρμόσει το αποφασίζομεν και διατάζομεν.... (το ίδιο κάνουν συχνά-πυκνά και οι διοικητικοί). Αν σου τύχει στραβός γραφειοκράτης, την πάτησες. Είναι πολύ ψυχοφθόρο να εξηγείς τα αυτονόητα (και ο άλλος να μην καταλαβαινει).

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Μετά από ερώτηση συγγενών αν μπορώ να χορηγήσω γνωμάτευση για νοσοκομειακή κλίνη (χειροκίνητη ή ηλεκτρική) σε υπέργηρο, χρόνια κατακεκλιμένο άτομο, πειραματίστηκα με το σύστημα έκδοσης γνωματεύσεων ΕΚΠΥ (μέσω του οδηγού κωδικοποιήσεων) και είδα ότι μόνο νευρολόγος μπορεί να δώσει γνωμάτευση για νοσοκομειακή κλίνη και μόνο για παραπληγία, τετραπληγία, πολλαπλή σκλήρυνση, μυασθένεια.
Το "ωραίο" είναι ότι ανήκει στην κατηγορία "Ορθοπαιδικά" αλλά δεν μπορεί να δώσει γνωμάτευση ο ορθοπεδικός. (προσωπικά είμαι του "ε" κι όχι του "αι")

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση