Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Γνωματευση απο Γ.Ι. για νοσοκομειακό κρεβάτι, χειροκίνητο τροχήλατο, αερόστρωμα;

<< < (2/3) > >>

GAD2:
Έχω φτιάξει ένα πρότυπο για τη χορήγηση αεροστρώματος από τον ΕΟΠΥΥ
Mπορεί να φανεί χρήσιμο!

Μαρία Χόρτη:
Πρόσφατα χρειάστηκε να δώσω γνωμάτευση για αερόστρωμα σε κατακεκλιμμένο ασθενή και δεν τη δέχτηκαν επειδή δεν είμαι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ.

Σε τηλ. επικοινωνία με το ΠΕΔΥ Καρδίτσας μου επιβεβαίωσαν ότι για αερόστρωμα πρέπει να είσαι ιατρός ΠΕΔΥ ή να έχεις σύμβαση με ΕΟΠΥΥ.

Μαρία Χόρτη:
Σε αυτήν την ιστοσελίδα βρήκα οδηγό επιβίωσης ΕΟΠΥΥ που αναφέρει αναλυτικά τις δαπάνες που διακολογούνται και ποιά δικαιολογητικά απαιτούνται.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αναφέρει κι εδω το ίδιο:
ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε τα χρήματα σας από τον ΕΟΠΥΥ είναι η έκδοση ιατρικής γνωμάτευσης από ιατρό του ΕΟΠΥΥ. Η γνωμάτευση πρέπει να προηγείται της έκδοσης απόδειξης αγοράς.

samsok:
Εγω παντως (πιστοποιημενος  ιδιώτης Γ.Ι.)εχω δοσει αρκετές γνωματεύσεις για αερόστρωμα και τις εχουν δεχτεί κανονικά...οπως βέβαια και επιθέματα κατακλύσεων ,ουροκαθετηρες κλπ.Το ότι γράφει μια εταιρια στο site της οτι χρειάζεται γνωμάτευση απο ιατρο του ΕΟΠΥΥ δεν σημαινει οτι υπάρχει ΦΕΚ που να αποκλειει τους υπολοιπους (ασε που δεν ξεκαθαρίζει αν εννοει συμβεβλημένο ή όχι).

Μαραγκος Μ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγω παντως (πιστοποιημενος  ιδιώτης Γ.Ι.)εχω δοσει αρκετές γνωματεύσεις για αερόστρωμα και τις εχουν δεχτεί κανονικά...οπως βέβαια και επιθέματα κατακλύσεων ,ουροκαθετηρες κλπ.Το ότι γράφει μια εταιρια στο site της οτι χρειάζεται γνωμάτευση απο ιατρο του ΕΟΠΥΥ δεν σημαινει οτι υπάρχει ΦΕΚ που να αποκλειει τους υπολοιπους (ασε που δεν ξεκαθαρίζει αν εννοει συμβεβλημένο ή όχι).

--- Τέλος παράθεσης ---
Και εγώ το ίδιο. Ακόμα και για αναπηρικό καροτσάκι έχω δώσει γνωμάτευση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση