Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Τι κάνω για να πάω....στο γιατρό!
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςπαρανόησις.
Δεν αναφερόμουν σε οφθαλμίατρο.Η εν λόγω εξέταση ήταν απο παθολόγο και τα χρήματα μου τα είχε ζητήσει για να μου δώσει απλα μια βεβαίωση, απο αυτές που ζητούν απο τα γυμναστήρια.Τωρα η ηλεκτρονική συνταγογράφηση που κολλούσε, δε το γνωρίζω.... :-\
--- Τέλος παράθεσης ---
Η ηλ. συνταγογράφηση μάλλον ήταν άσχετη για την αμοιβή... Βέβαια η χορήγηση γνωμάτευσης είναι ασαφές αν εμπίπτει ή όχι στις υποχρεώσεις συμβεβλημένου ιατρού ΕΟΠΥΥυυυ όποτε πιθανόν καλώς (νομικά όχι δεοντολογικά) ζήτησε αμοιβή...
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςπαρανόησις.
Δεν αναφερόμουν σε οφθαλμίατρο.Η εν λόγω εξέταση ήταν απο παθολόγο και τα χρήματα μου τα είχε ζητήσει για να μου δώσει απλα μια βεβαίωση, απο αυτές που ζητούν απο τα γυμναστήρια.Τωρα η ηλεκτρονική συνταγογράφηση που κολλούσε, δε το γνωρίζω.... :-\
--- Τέλος παράθεσης ---
Η ηλ. συνταγογράφηση μάλλον ήταν άσχετη για την αμοιβή... Βέβαια η χορήγηση γνωμάτευσης είναι ασαφές αν εμπίπτει ή όχι στις υποχρεώσεις συμβεβλημένου ιατρού ΕΟΠΥΥυυυ όποτε πιθανόν καλώς (νομικά όχι δεοντολογικά) ζήτησε αμοιβή...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ασαφές. Ο ΕΟΠΥΥ δεν καλύπτει εξέταση για Ιατρικό Πιστοποιητικό για κολυμβητήριο:
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση