Γειά σας,
Συζητώντας μ'έναν φίλο, που ενδιαφέρεται για εργαστηριακή ειδικότητα,
θα 'θελα τη γνώμη σας και την εμπειρία σας στο παραπάνω, ας πούμε "δίλημμα"..
Εντάξει, για λόγους, πρακτικά μηδενικής αναμονής, και μικρού εύρους αντικειμένου,
ο φίλος μου προσανατολίζεται προς Κυτταρολογία..
Παρόλα αυτά, μήπως τελικά,
το πολύ μεγαλύτερου εύρους αντικείμενο της Μικροβιολογίας, να είναι ακριβώς,
ένα πολύ σημαντικό "plus" ως προς το φάσμα απασχόλησης στην Αγορά...?
Για παράδειγμα, τις προάλλες, άκουγα στο ραδιόφωνο για το θέμα με το "φρέσκο γάλα"..
Ένας μικροβιολόγος,
αν ήθελε, προκειμένου να "παίξει μπάλα" σε μεγάλο
εύρος (εν δυνάμει) επαγγελματικής απασχόλησης,δεν θα μπορούσε να κάνει ποιοτική και ποσοτική ανάλυση των συστατικών του προϊόντος,
και επιπλέον,
να το κατατάξει σε Βαθμίδα Ποιότητας (φρεσκότητας)...??
Σας ευχαριστούμε πολύ..