ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
6μηνο μετά από 3ο "κόψιμο" στις εξετάσεις ειδικότητας
rigormortis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤριτη φορα και εξαμηνο ναι - τεταρτη φορα κι αποκλεισμος οχι - γνωριζω ατομο αλλης ειδικοτητας που περασε με την 5η
--- Τέλος παράθεσης ---
το γνωρίζω ότι για όλες τις άλλες ειδικότητες είναι απεριόριστες οι φορές που μπορείς να δώσεις
στη γ.ι. ειδικά ,πλανάται η φήμη ότι μετά το 4ο κόψιμο αποκλείεσαι.
υπάρχει κάποιος νόμος που να αποδεικνύει ότι είναι ανοησία αυτή η φήμη;
--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον δε γνωρίζεις τόσο καλά τα πράγματα. Για όλες τις ειδικότητες ισχύει το ίδιο! Άσχετα που σε κάποιες δε σημειώνονται όλες οι φορές που έδωσε κάποιος...
ΥΓ: Το συμφωνώ μπήκε κατά λάθος!
--- Τέλος παράθεσης ---
thnx για την απάντηση ;)
για την 3η αποτυχία και εξάμηνο , και αυτό κακόγουστη φήμη ?
Γ.Κτιστάκης:
Σχετική νομοθεσία άρθρο 10 Ν. 1821/88. Μετά το 6μηνο (το οποίο είναι άμισθο) δικαιούτο συμμέτοχή 2 φορές ακόμα. Μετά από αυτό δεν καθορίζει..Τουλάχιστον αυτόν επικαλείται το υπουργείο (το 2012) για να δώσει διευκρινήσεις. Δεν γνωρίζω εάν έχει τροποποιηθεί από το 2012 και μετά.
Σχετικό ποστ στο φόρουμ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
gepra:
Ρωτήστε άλλον κόσμο που έχει δώσει να σας πει την εμπειρία του,αν και όλοι γνωρίζουμε ποιός φταίει.Η δική μου εμπειρία?Μου έδειξε κάτι και μου λέει:''τι βλέπεις εκεί?''
-του απαντάω.
-δεν μου λέει σωστό ή λάθος,παρά το παίρνει το ξανακοιτάει,ανοίγει δεν ξέρω κάποιο φάκελλο ή συρτάρι,δεν ήταν στο οπτικό μου πεδίο και μου λέει: ''σωστό''.
-έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τον συγκεκριμμένο, κυρίως από πρώην συμφοιτητές του.δεν ξέρω σκέφτομαι...όλοι ψέφτες είναι??
silvertaur:
Στο 3ο κοψιμο επαναλαμβανεις 6μηνο σε Κ.Υ. αμισθος (πληρωνεσαι μονο εφημεριες) και στο 5ο κοψιμο δεν εχεις δικαιωμα επανεξετασης (οριστικα δεν μπορεις να λαβεις το τιτλο ειδικοτητας).
Ξερει καποιος τι εγινε στις προσφατες εξετασεις;
GoranPomme:
Στην τελευταία εξεταστική στην Αθήνα (18 Φεβρουαρίου 2016), από τα περίπου 40+ άτομα που έδιναν πέρασαν οι 15 συν 3 άτομα που είχαν κοπεί στα προφορικά από προηγούμενες εξεταστικές. 2 άτομα κόπηκαν για 3η φορά και τους έστειλαν για 6μηνο (όπου εκείνοι επιθυμούν). Άκουσα χωρίς να ξέρω αν είναι αλήθεια, ότι θα δώσουν μονάχα προφορικές εξετάσεις την επόμενη φορά.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση