ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
6μηνο μετά από 3ο "κόψιμο" στις εξετάσεις ειδικότητας
Αρχίατρος:
Δεν ξέρω πολύ κόσμο (για την ακρίβεια κανένα) που να κόπηκε 3 φορές στις εξετάσεις κι επίσης κανένα που να έφτασε στην 5η φορά, κι για 2 τουλάχιστον μπορώ να πω με παρρησία ότι δεν ήταν τα πλέον διαβαστερά παιδιά (για να το θέσω κομψά), μάλιστα εις εξ΄αυτών έβαζε τα... παιδάκια της μπροστά κι το ότι είναι μανούλα όταν την στρίμωχνε κανείς για την άγνοιά της περί στοιχειωδών ιατρικών γνώσεων, οπότε στα προφορικά, ίσως η κλάψα να βοηθάει.
silvertaur:
Στη Θεσσαλονικη εχουν κοπει πολλοι 3η φορα και καποιοι εχουν φθασει και 5η φορα. Για αυτους που ξερω ή εχω μαθει πως κοπηκαν 3η φορα ουσιαστικα πηγαν με την ελπιδα-προοπτικη πως αφου ειναι 3η φορα θα περνουσαν οπως και να'χει.
Εκτος απο την Αθηνα, ξερει καποιος τι εγινε στην εξεταστικη της Θεσσαλονικης;
ianni271:
Άντε και τελειώνεις το περιβόητο εξάμηνο...ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά και από ποιον πρέπει να είναι υπογεγραμμένα χρειάζεται για να δώσει τέταρτη φορά;
Αρχίατρος:
Εγώ έχω μια άλλη απορία:
έστω ότι τελείωσες το 6μήνο, δίνεις 4η φορά και κόβεσαι. Επιστημονική φαντασία, αλλά ας πούμε ότι συμβαίνει.
Τι ισχύει μετά ; Ξαναδίνεις όσες φορές θέλεις, δίνεις άλλες 3 φορές ή κάθε φορά που κόβεσαι κάνεις και ένα 6μηνο ;
silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆντε και τελειώνεις το περιβόητο εξάμηνο...ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά και από ποιον πρέπει να είναι υπογεγραμμένα χρειάζεται για να δώσει τέταρτη φορά;
--- Τέλος παράθεσης ---
Το πιστοποιητικο του 6μηνου απο το Κ.Υ. (και το οποιο πρεπει να δηλωθει στην υπαλληλο του υπουργειο οταν κοβεσαι, αλλιως θα σε τοποθετησουν οπου θελουν). Φυσικα και η αιτηση για να δωσεις 4η φορα.
Ο υπολοιπος φακελος ειναι ηδη απο πριν ετοιμος.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση