ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Εξετάσεις ειδικότητας - Έως πότε αυτή η ανοχή εκ μέρους σας συνάδελφοι;;;;
medicus:
Ειρήνη υμίν, συνάδελφοι.
Το θέμα της μεροληψίας, που συζητάτε, έχει την λύση του και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και αρκετά χρόνια(από την δεκαετία του 1970!!!). Ονομάζεται Tukey's Test of Nonadditivity(Δοκιμασία του Tukey για την μη-προθετικότητα).
Είναι ένα στατιστικό μοντέλο αξιοπιστίας, που χρησιμοποιείται σε όλα τα σοβαρά ιδρύματα, ανά τον κόσμο και σε διαφορετικές καταστάσεις που εμπλέκονται κριτές και κρινόμενοι. Η συγκεκριμένη δοκιμασία ερευνά την ύπαρξη ή μη μεροληψίας, από πλευρά κριτών.
Δεν ξέρω που βρίσκεται η αλήθεια. Το σίγουρο είναι ότι μόνο μέσω αυτού του μαθηματικού μοντέλου μπορούμε να έχουμε αξιόπιστες και έγκυρες απαντήσεις. Καιρός κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε, ιδίως όσοι οργανώνουν "διαγωνισμούς" και "κρίσεις". Ας δούμε αποτελέσματα της μαθηματικής απόδειξης και κατόπιν ομιλούμε και αναπτύσσουμε απόψεις και θέσεις.
Πέραν τούτου ουδέν...
...ευχαριστώ !!!
Δ. Κουναλάκης:
Για δώσε ένα παράδειγμα πως θα οργάνωνες την εφαρμογή του...
mathousalas78:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος"Συνάδελφε" με αποκαλείς προβοκάτορα οταν ακόμη και αυτή την ώρα που μιλαμε διεξάγονται εξετάσεις;;;;Και πότε περίμενες να αποστείλω την εμπειρια μου αυτή;Mετά από κανά χρόνο ή μάλλον θα επιθυμούσες να το αποσιωπήσω;;Το γεγονός ότι εγγράφηκα σήμερα τι σου λέει;;Κ αυτά που αναφέρεις μάλλον ύποπτα μου φαίνονται.Αστο να το κρίνουν αυτοί που μας διαβάζουν "συναδελφε" και μην προτρέχεις.Αλλά μιλάς εκ του ασφαλούς κ εκ του αποτελέσματος ουδένα όφελος έχει το σχολιό σου..
ΥΓ:Θέματα θα μπορούσα να αποστείλω αν ήμουν υποψήφιος,αυτό όμως δε μου αφαιρεί το δικαίωμα να κρίνω τους κρίναντες,όπως πλαγίως θα επιθυμούσες
--- Τέλος παράθεσης ---
1. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Και προφανώς ή δεν διάβασες αυτά που γράφω ή δεν τα κατάλαβες.
2. Εσύ σήμερα μπήκες στο forum αλλά αυτό το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και η άποψη μου είναι σταθερά ίδια.
3. Είσαι ελεύθερος να κρίνεις ότι θέλεις. Υπάρχει όμως μια διαφορά: η επιτροπή έχει τρία συγκεκριμένα άτομα. Εσύ μιλάς ως ανώνυμος. Είναι το ίδιο;
4. Εάν έχεις αντίθετη άποψη για τον τρόπο που γίνονται οι εξετάσεις, το συζητάς και με τους εξεταστές. Εγώ προσωπικά το έχω κάνει. Εσύ το κάνεις ανώνυμα, δημόσια, την ημέρα των εξετάσεων. Αύριο ή όταν θα περάσει ο/η φίλος/η σου θα σε απασχολεί ή θα εξαφανιστείς;
--- Τέλος παράθεσης ---
1.To ότι διορθώνεις την άποψη σου ξανά και ξανά αποδεικνύει ότι είσαι σε σύγχυση.Ψάξτο
2.Το ότι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα,δε με ενδιαφέρει ,όπως και δε ενδιαφέρει η άποψη σου.Και οι δύο μιλάμε εκ του ασφαλούς αλλά εσύ μιλάς θεωρητικά και αυθαίρετα,ενώ εγώ με γεγονότα.
3.Είπα ότι τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση του καθενός.και:
4.Τελικά ρε Κουναλάκη ποιός είναι ο εραστής σου από την επιτροπή για να πάψουμε να στον θίγουμε;;;
--- Τέλος παράθεσης ---
1. H άποψη μου δεν άλλαξε. Οι διορθώσεις απλά την έκαναν πιο ξεκάθαρη και για όσους είναι δύσκολο να την καταλάβουν.
2. Κατάλαβα με καθυστέρηση τι προσπάθησες να κάνεις. με συγχωρείς.
3. Στείλε μου με προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία σου.
4. Κανένας. Προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα με τις δύο εξεταστικές, αλλά δεν θεωρώ ότι πρέπει να στέλνονται και οι τίτλοι ειδικότητας με το ταχυδρομείο χωρίς εξετάσεις.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μασκοφόρε με υβριστές του λόγου σου δε θα κάνω διάλογο.Θα σε αφήσω στην κρίση όσων μας διαβάσουν.
Αντιπροσωπεύω τον εαυτό μου και κανέναν άλλο.Το γεγονός ότι εμείς δώσαμε σε άλλους καιρούς και άλλες επιτροπές δεν αθετεί το δικαίωμα να μας απασχολεί και για τους νεώτερους τι μέλλει γενέσθαι.
Απόδειξες εδώ ενωπίων όλων πόσο στα @@ σου έχεις γραμμένους τους επόμενους συναδέλφους.Κρίμα για όποιον βρεθεί υφιστάμενος σου.Ξέρω ότι αριβίστες σαν και σένα λυμαίνονται την ιατρική κοινότητα.Όσο το νωρίτερο σε εκβράσει,τόσο το καλύτερο.
Υποστηρίζεις ένα σαθρό σύστημα εξετάσεων,ως άλλος παπαγάλος.Ευτυχώς είσαι μειοψηφία.
Για όλα τα παραπάνω θα σε αφήσω με τους στίχους του Βάρναλη:
Έτσι στη σκότεινη ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
όπου μας εύρει μας πατεί.
Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!
Δ. Κουναλάκης:
Είπα να το κρατήσω πριν αλλάξεις γνώμη. Για βουλευτής κάνεις πάντως.....
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜασκοφόρε με υβριστές του λόγου σου δε θα κάνω διάλογο.Θα σε αφήσω στην κρίση όσων μας διαβάσουν.
Αντιπροσωπεύω τον εαυτό μου και κανέναν άλλο.Το γεγονός ότι εμείς δώσαμε σε άλλους καιρούς και άλλες επιτροπές δεν αθετεί το δικαίωμα να μας απασχολεί και για τους νεώτερους τι μέλλει γενέσθαι.
Απόδειξες εδώ ενωπίων όλων πόσο στα @@ σου έχεις γραμμένους τους επόμενους συναδέλφους.Κρίμα για όποιον βρεθεί υφιστάμενος σου.Ξέρω ότι αριβίστες σαν και σένα λυμαίνονται την ιατρική κοινότητα.Όσο το νωρίτερο σε εκβράσει,τόσο το καλύτερο.
Υποστηρίζεις ένα σαθρό σύστημα εξετάσεων,ως άλλος παπαγάλος.Ευτυχώς είσαι μειοψηφία.
Για όλα τα παραπάνω θα σε αφήσω με τους στίχους του Βάρναλη:
Έτσι στη σκότεινη ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
όπου μας εύρει μας πατεί.
Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!
--- Τέλος παράθεσης ---
medicus:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια δώσε ένα παράδειγμα πως θα οργάνωνες την εφαρμογή του...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δημήτρη, μου αρκούν οι βαθμοί των εξεταστών απ'όλες τις εξεταστικές επιτροπές. Εάν είχα και διαχρονικά, εντός 3-τίας ή και 5-ετίας, τα αντίστοιχα δεδομένα, τότε η μελέτη θα αποκτούσε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ότι αφορά στην αξιοπιστία των εξετάσεων.
Το θέμα είναι ποιος τα δίνει !;!;!; ::)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η όλη επεξεργασία και ανάλυση των δεδομένων θα διαρκέσει το πολύ 2-3 ώρες.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση