ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Εξετάσεις ειδικότητας - Έως πότε αυτή η ανοχή εκ μέρους σας συνάδελφοι;;;;

<< < (10/22) > >>

Γ.Κτιστάκης:
Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις θερμή παράκληση να σταματήσουν, γιατί τα μηνύματα θα διαγραφούν!!

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Harper:
@Mathousala,αν και συμφωνω με την προσεγγιση σου στα περι εξετασεων χανεις καπου το δικιο σου με το στυλ σου.Εννοω εισαι νεος στο φορουμ και ενδεχομενως μια πιο χαλαρη προσεγγιση να προβληματιζε περισσοτερους.
Από την άλλη ειναι μια καλη ευκαιρια να συζητησουμε τι παει στραβα.Ή λοιπον η ειδικοτητα μας εχει πολλους αχρηστους -οπότε δικαιως οι λοιπες ειδικοτητες μας χλευάζουν- ή οι εξεταστες δεν παιζουν σωστα το ρολο τους.

Το ξαναλεω πως ΔΙΑΦΩΝΩ με την συνθεση της εξεταστικης επιτροπης και εαν καποιος εχει μια σχετικη αντικειμενικοτητα θα παραδεχθει πως ουτε ακαδημαικοι ειναι αλλα και πως συχνα βλέπουμε το φαινομενο να περνανε γνωστοι ειδικευομενοι.Δεν ισχυει αυτο???

Η άποψη μου ειναι πως σε μια ειδικοτητα που ετη πριν δοθηκε τιτλος χαριστικα σε αιωνιους αγροτικους ή σε συναδελφους μετα 2 χρονια εκπαιδευση ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κοβεται ιατρος 3η φορα.Αυτο θα μπορουσε να συμβει σε καποιον παντελως ασχετο-επικινδυνο ή ενδεχομενως σε καποιον με σοβαρα ψυχιατρικα προβληματα και για τη διαφυλαξη της δημοσιας υγειας.Οταν ομως κοβονται ατομα 3η φορα και αυτο τεινει να γινει οχι ασυνηθες πρεπει να αποδωθουν ευθυνες και στα επιστημονικα μας οργανα καθως και στους συντονιστες μας.Γιατι τοση αποτυχία???Γιατι???

Ειναι πολυ καλη ευκαιρια για κουβεντα και περα απο γκομενιτσες και φιλαρακια ας παρουν ΟΛΟΙ θεση αρχικα με το εαν ειναι παραδοξο να κοβονται τοσοι και που το αποδιδουν.Εαν δοθουν απαντησεις σε αυτο ενδεχεται να εχουμε ταυτοχρονα και λυσεις...

mathousalas78:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος@Mathousala,αν και συμφωνω με την προσεγγιση σου στα περι εξετασεων χανεις καπου το δικιο σου με το στυλ σου.Εννοω εισαι νεος στο φορουμ και ενδεχομενως μια πιο χαλαρη προσεγγιση να προβληματιζε περισσοτερους.
Από την άλλη ειναι μια καλη ευκαιρια να συζητησουμε τι παει στραβα.Ή λοιπον η ειδικοτητα μας εχει πολλους αχρηστους -οπότε δικαιως οι λοιπες ειδικοτητες μας χλευάζουν- ή οι εξεταστες δεν παιζουν σωστα το ρολο τους.

Το ξαναλεω πως ΔΙΑΦΩΝΩ με την συνθεση της εξεταστικης επιτροπης και εαν καποιος εχει μια σχετικη αντικειμενικοτητα θα παραδεχθει πως ουτε ακαδημαικοι ειναι αλλα και πως συχνα βλέπουμε το φαινομενο να περνανε γνωστοι ειδικευομενοι.Δεν ισχυει αυτο???

Η άποψη μου ειναι πως σε μια ειδικοτητα που ετη πριν δοθηκε τιτλος χαριστικα σε αιωνιους αγροτικους ή σε συναδελφους μετα 2 χρονια εκπαιδευση ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κοβεται ιατρος 3η φορα.Αυτο θα μπορουσε να συμβει σε καποιον παντελως ασχετο-επικινδυνο ή ενδεχομενως σε καποιον με σοβαρα ψυχιατρικα προβληματα και για τη διαφυλαξη της δημοσιας υγειας.Οταν ομως κοβονται ατομα 3η φορα και αυτο τεινει να γινει οχι ασυνηθες πρεπει να αποδωθουν ευθυνες και στα επιστημονικα μας οργανα καθως και στους συντονιστες μας.Γιατι τοση αποτυχία???Γιατι???

Ειναι πολυ καλη ευκαιρια για κουβεντα και περα απο γκομενιτσες και φιλαρακια ας παρουν ΟΛΟΙ θεση αρχικα με το εαν ειναι παραδοξο να κοβονται τοσοι και που το αποδιδουν.Εαν δοθουν απαντησεις σε αυτο ενδεχεται να εχουμε ταυτοχρονα και λυσεις...

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε νόμιζα ότι αναφερόμουν σε νοήμονα όντα.Η ανάρτηση μου ήταν καθαρά βιωματική με ενδιαφέρον πάντα για το νέο συνάδελφο.Όντας άνω της 5 ετίας ειδικός δεν ανέχομαι επουδενί άμεσα της αναρτήσεως μου να δέχομαι επίθεση ότι είμαι κοινός προβοκάτορας από βολεμένους "συναδέλφους".Σε όλη μου την καριέρα απεχθανόμουν το οτιδήποτε συντεχνιακό οπώς  αυτό που κάποιοι αντιπροσωπεύουν.Η επίθεση εναντίον μου μόνο  την έλλειψη επιχειρημάτων, τη φαυλότητα και την εθελοτυφλία τους τεκμηριώνει.Δε θα τους το επιτρέψω.Το πρόβλημα είναι εδώ και υπάρχει.Η καλλίγραμμη γκομενίτσα του Κουναλάκη είναι αυτή που ποτέ δεν είχε και τα υποκοριστικά του gatekeeper είναι η τεχνητή υποβάθμιση του θέματος που επιδιώκει κάθε βολεμένος σφουγγοκωλάριος του συστήματος.Αυτό που θάθελα να ακούσω είναι η άποψη των παιδιών που συμμετείχαν,έστω και ανώνυμα.Ο 40αρης που έκλαιγε γοερά,η 35 άρα που έτρεμαν τα πόδια της.Αυτοί πρέπει πρώτοι να φωνάξουν,αλλιώς εμείς νάχαμε να λέγαμε.Ελπίζω να έγινα κατανοητός ;D

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕιναι πολυ καλη ευκαιρια για κουβεντα και περα απο γκομενιτσες και φιλαρακια ας παρουν ΟΛΟΙ θεση αρχικα με το εαν ειναι παραδοξο να κοβονται τοσοι και που το αποδιδουν.Εαν δοθουν απαντησεις σε αυτο ενδεχεται να εχουμε ταυτοχρονα και λυσεις...

--- Τέλος παράθεσης ---
Εισαγωγή παράθεσης

Παράθεση από: Γ.Κτιστάκης στις Χθες στις 15:06:43

...... Ανάλογα στα προφορικά να βγαίνει μέσος όρος και όχι να κόβεσαι από έναν εξεταστή.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση