ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Εξετάσεις ειδικότητας - Έως πότε αυτή η ανοχή εκ μέρους σας συνάδελφοι;;;;
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος"Συνάδελφε" με αποκαλείς προβοκάτορα οταν ακόμη και αυτή την ώρα που μιλαμε διεξάγονται εξετάσεις;;;;Και πότε περίμενες να αποστείλω την εμπειρια μου αυτή;Mετά από κανά χρόνο ή μάλλον θα επιθυμούσες να το αποσιωπήσω;;Το γεγονός ότι εγγράφηκα σήμερα τι σου λέει;;Κ αυτά που αναφέρεις μάλλον ύποπτα μου φαίνονται.Αστο να το κρίνουν αυτοί που μας διαβάζουν "συναδελφε" και μην προτρέχεις.Αλλά μιλάς εκ του ασφαλούς κ εκ του αποτελέσματος ουδένα όφελος έχει το σχολιό σου..
ΥΓ:Θέματα θα μπορούσα να αποστείλω αν ήμουν υποψήφιος,αυτό όμως δε μου αφαιρεί το δικαίωμα να κρίνω τους κρίναντες,όπως πλαγίως θα επιθυμούσες
--- Τέλος παράθεσης ---
1. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Και προφανώς ή δεν διάβασες αυτά που γράφω ή δεν τα κατάλαβες.
2. Εσύ σήμερα μπήκες στο forum αλλά αυτό το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και η άποψη μου είναι σταθερά ίδια.
3. Είσαι ελεύθερος να κρίνεις ότι θέλεις. Υπάρχει όμως μια διαφορά: η επιτροπή έχει τρία συγκεκριμένα άτομα. Εσύ μιλάς ως ανώνυμος. Είναι το ίδιο;
4. Εάν έχεις αντίθετη άποψη για τον τρόπο που γίνονται οι εξετάσεις, το συζητάς και με τους εξεταστές. Εγώ προσωπικά το έχω κάνει. Εσύ το κάνεις ανώνυμα, δημόσια, την ημέρα των εξετάσεων. Αύριο ή όταν θα περάσει ο/η φίλος/η σου θα σε απασχολεί ή θα εξαφανιστείς;
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατ αρχήν η άποψη μου είναι ότι οι εξετάσεις δεν ακολουθούν το επίπεδο εκπαίδευσης στο ΕΣΥ. Ακολουθούν το επίπεδο που ζητάει η ειδικότητα. Η επιλογή του που κάνει κανείς ειδικότητα είναι προσωπική και σαφώς οι ηλίθιες δικαιολογίες του "δεν ρώτησα", "δεν ήξερα", κλπ δεν αρμόζουν
--- Τέλος παράθεσης ---
Fail. Αυτό θα ίσχυε αν η επιτροπή εξετάσεων δεν ήταν μονοπωλιακού χαρακτήρα.
Εδώ αν θέλεις να γίνεις Γ.Ι., δεν μπορείς ν' αποφύγεις τους συγκεκριμένους - όπως μια νταλίκα που έρχεται κατά πάνω σου με σπασμένα φρένα στην Εθνική οδό.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχεις δίκιο είναι παράληψη μου και την διορθώνω:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατ αρχήν η άποψη μου είναι ότι οι εξετάσεις δεν πρέπει να ακολουθούν το επίπεδο εκπαίδευσης στο ΕΣΥ. Ακολουθούν το επίπεδο που πρέπει να έχει η ειδικότητα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πρακτικές "Bon pour l' orient" δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Αυτό είναι προσωπική θέση.
Το προσαρμόζομαι στις εξετάσεις που υπάρχουν είναι το ίδιο πράγμα με το προσαρμόζομαι με το γείτονα που έχω. Το εάν μπορούν να αλλάξουν κάποια πράγματα και πως, το γράφω παρακάτω.
mathousalas78:
Συμφωνώ απολύτως.Οι κύριοι αυτοί έχουν πάρει εργολαβία τις εξετάσεις ειδικότητας και επαίρονται κιόλας.Ποιά είναι τα διαπιστευτήρια τους,ποιός τους διατηρεί και με τί ανταλλάγματα;;Kαι στην τελική ποιός έχει το δικαίωμα να ανατρέπει οικογενειακούς προγραμματισμούς σε κάποιους συναδέλφους με οικογένειες και παιδιά όταν τους κόβει το δρόμο για το ελεύθερο επάγγελμα;;Γιατί η γεν.ιατρική να έχει αυτό το θλιβερό προνόμιο;;;;Γιατί οι επιτροπές σε όλες τις άλλες ειδικότητες να ακολουθούν διαφορετική τακτική και εμείς να ταλαιπωρούμε τους νεώτερους συναδέλφους;;ΠΡΟΣΟΧΗ:εκκρεμεί λογοκρισία από τον Κουναλάκη
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή Είσοδος
Συμφωνώ απολύτως.Οι κύριοι αυτοί έχουν πάρει εργολαβία τις εξετάσεις ειδικότητας και επαίρονται κιόλας.Ποιά είναι τα διαπιστευτήρια τους,ποιός τους διατηρεί και με τί ανταλλάγματα;;Kαι στην τελική ποιός έχει το δικαίωμα να ανατρέπει οικογενειακούς προγραμματισμούς σε κάποιους συναδέλφους με οικογένειες και παιδιά όταν τους κόβει το δρόμο για το ελεύθερο επάγγελμα;;Γιατί η γεν.ιατρική να έχει αυτό το θλιβερό προνόμιο;;;;Γιατί οι επιτροπές σε όλες τις άλλες ειδικότητες να ακολουθούν διαφορετική τακτική και εμείς να ταλαιπωρούμε τους νεώτερους συναδέλφους;;
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω ότι το παραπάνω ξεκαθαρίζει τελείως τις προθέσεις σου. Με συγχωρείς. Μπορείς να συνεχίσεις ελεύθερα.... ;D
mathousalas78:
Εγγραφή ή Είσοδος"Συνάδελφε" με αποκαλείς προβοκάτορα οταν ακόμη και αυτή την ώρα που μιλαμε διεξάγονται εξετάσεις;;;;Και πότε περίμενες να αποστείλω την εμπειρια μου αυτή;Mετά από κανά χρόνο ή μάλλον θα επιθυμούσες να το αποσιωπήσω;;Το γεγονός ότι εγγράφηκα σήμερα τι σου λέει;;Κ αυτά που αναφέρεις μάλλον ύποπτα μου φαίνονται.Αστο να το κρίνουν αυτοί που μας διαβάζουν "συναδελφε" και μην προτρέχεις.Αλλά μιλάς εκ του ασφαλούς κ εκ του αποτελέσματος ουδένα όφελος έχει το σχολιό σου..
ΥΓ:Θέματα θα μπορούσα να αποστείλω αν ήμουν υποψήφιος,αυτό όμως δε μου αφαιρεί το δικαίωμα να κρίνω τους κρίναντες,όπως πλαγίως θα επιθυμούσες
--- Τέλος παράθεσης ---
1. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Και προφανώς ή δεν διάβασες αυτά που γράφω ή δεν τα κατάλαβες.
2. Εσύ σήμερα μπήκες στο forum αλλά αυτό το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και η άποψη μου είναι σταθερά ίδια.
3. Είσαι ελεύθερος να κρίνεις ότι θέλεις. Υπάρχει όμως μια διαφορά: η επιτροπή έχει τρία συγκεκριμένα άτομα. Εσύ μιλάς ως ανώνυμος. Είναι το ίδιο;
4. Εάν έχεις αντίθετη άποψη για τον τρόπο που γίνονται οι εξετάσεις, το συζητάς και με τους εξεταστές. Εγώ προσωπικά το έχω κάνει. Εσύ το κάνεις ανώνυμα, δημόσια, την ημέρα των εξετάσεων. Αύριο ή όταν θα περάσει ο/η φίλος/η σου θα σε απασχολεί ή θα εξαφανιστείς;
--- Τέλος παράθεσης ---
1.To ότι διορθώνεις την άποψη σου ξανά και ξανά αποδεικνύει ότι είσαι σε σύγχυση.Ψάξτο
2.Το ότι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα,δε με ενδιαφέρει ,όπως και δε ενδιαφέρει η άποψη σου.Και οι δύο μιλάμε εκ του ασφαλούς αλλά εσύ μιλάς θεωρητικά και αυθαίρετα,ενώ εγώ με γεγονότα.
3.Είπα ότι τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση του καθενός.και:
4.Τελικά ρε Κουναλάκη ποιός είναι ο εραστής σου από την επιτροπή για να πάψουμε να στον θίγουμε;;;
Δ. Κουναλάκης:
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
1.To ότι διορθώνεις την άποψη σου ξανά και ξανά αποδεικνύει ότι είσαι σε σύγχυση.Ψάξτο
2.Το ότι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα,δε με ενδιαφέρει ,όπως και δε ενδιαφέρει η άποψη σου.Και οι δύο μιλάμε εκ του ασφαλούς αλλά εσύ μιλάς θεωρητικά και αυθαίρετα,ενώ εγώ με γεγονότα.
3.Είπα ότι τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση του καθενός.και:
4.Τελικά ρε Κουναλάκη ποιός είναι ο εραστής σου από την επιτροπή για να πάψουμε να στον θίγουμε;;;
--- Τέλος παράθεσης ---
1. H άποψη μου δεν άλλαξε. Οι διορθώσεις απλά την έκαναν πιο ξεκάθαρη και για όσους είναι δύσκολο να την καταλάβουν.
2. Κατάλαβα με καθυστέρηση τι προσπάθησες να κάνεις. με συγχωρείς.
3. Στείλε μου με προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία σου.
4. Κανένας. Προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα με τις δύο εξεταστικές, αλλά δεν θεωρώ ότι πρέπει να στέλνονται και οι τίτλοι ειδικότητας με το ταχυδρομείο χωρίς εξετάσεις.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση