ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Εξετάσεις ειδικότητας - Έως πότε αυτή η ανοχή εκ μέρους σας συνάδελφοι;;;;

<< < (17/22) > >>

stathis:
ρε Jack τι δεν καταλαβαινεις; προφανως ο μασκοφορος εκδικητης εννοει οτι φραγμος ειναι να κοβονται ολοι. Οι μισοι μονο ειναι λιγο πολυ λιγο... και αυτοι που θα περασουν τους περιμενει ενα λαμπρο μελλον αλλωστε....Σιγα ρε Στεφαναδη-κουνελακι (με ολη την ειρωνεια και το σαρκασμο)

EzeΤΡΟΛ:
Πάντως, διαβάζοντας τη σύνθεση των δύο επιτροπών, πιστεύω ότι αν τους εξέταζα εγώ, θα μπορούσα να τους βάλω τέτοια θέματα, που θα κοβόντουσαν ...όλοι!  ;D
Απλά, το θέμα σε αυτή τη χώρα είναι να ...προλάβεις να είσαι κυνηγός, παρά θήραμα.

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςρε Jack τι δεν καταλαβαινεις; προφανως ο μασκοφορος εκδικητης εννοει οτι φραγμος ειναι να κοβονται ολοι. Οι μισοι μονο ειναι λιγο πολυ λιγο... και αυτοι που θα περασουν τους περιμενει ενα λαμπρο μελλον αλλωστε....Σιγα ρε Στεφαναδη-κουνελακι (με ολη την ειρωνεια και το σαρκασμο)

--- Τέλος παράθεσης ---

Οκ,αυτο καταλαβα και εγω,αλλα λιγο η προχωρημενη ωρα που εγινε η κουβεντα,λιγο ο γερο-Κουναλακης-σασμανος (χεχεχεχε) που μιλαει με γριφους οποτε ...μην πυροβολειτε τον πιανιστα (υποφαινομενος) για το καπως αυτιστικο ερωτημα...

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠοιοι κόπτονται αυτή τη στιγμή να αναλάβουν την ΠΦΥ στη χώρα;

--- Τέλος παράθεσης ---
Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν στο παρασκήνιο και άλλες διαπλοκές και κρυφός πόλεμος μεταξύ ατόμων και ομάδων για κάποιες συγκεκριμένες θέσεις και ρόλους!!! Έρχονται πολλές αλλαγές που κάποιοι το γνωρίζουν καιρό τώρα και έχουν καθορίσει την τακτική τους. Κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι αυτούς τους έχουν συμμάχους, αλλά ενεργούν αυτόνομα και μόνο για τον εαυτό τους ή για κάποιους άλλους που τους συμφέρει στην στρατηγική   να  εξασφαλίσουν  τον εαυτό τους . Πάντα έτσι παίζεται το πολιτικό παιχνίδι και δεν υπάρχουν γενικευμένες στρατηγικές για μεγάλες ομάδες, κλάδους, κοινωνικές τάξεις κτλ, κτλ ,σε εθνικό επίπεδο.
 Για να μην παρεξηγηθώ δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, αλλά κάνω μια εκτίμηση από την εμπειρία μου στον συνδικαλισμό. (την έχω ‘’πατήσει’’ αρκετές φορές από τέτοια παρασκήνια).

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάντως, διαβάζοντας τη σύνθεση των δύο επιτροπών, πιστεύω ότι αν τους εξέταζα εγώ, θα μπορούσα να τους βάλω τέτοια θέματα, που θα κοβόντουσαν ...όλοι!  ;D
Απλά, το θέμα σε αυτή τη χώρα είναι να ...προλάβεις να είσαι κυνηγός, παρά θήραμα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό μάλλον ισχύει για οποιαδήποτε επιτροπή...
Γενονός που επιβεβαιώνει το συμπέρασμα...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση