Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Ταμειακές μηχανές γιατροί - δικηγόροι!

<< < (2/2)

Μαρία Χόρτη:
Θετική βρίσκω την αλλαγή με το βιβλίο επίσκεψης ασθενών όπου πλέον θα αναγραφεται χρόνος έναρξης και λήξης της παροχής και θα συνοδευεται καθε ασθενής απο μία απόδειξη. Κι αυτό γιατί πολλές φορές θα χρειαστεί ο ασθενής να προσέλθει και 2η ή και 3η φορά. Μέχρι τώρα έχω πρόβλημα με την επανεξέταση σε 2η επίσκεψη, όπου δεν παιρνω χρήματα αλλά είμαι υποχρεωμένη να τον γραψω στο βιβλίο ασθενών και να κόψω απόδειξη δωρεάν, με αποτέλεσμα να κόβω αρκετές αποδείξεις "δωρεάν".

Κι εγω δεν κατάλαβα που μιλάει για ταμειακή μηχανή. Στο πρώτο λινκ αναφερεται η ταμειακή μηχανή αλλά δεν δίνει επιπλέον πληροφορίες.

samsok:
αυτο το εντυπο θα θελει μιση ωρα να το συμπληρωσεις...με βλεπω να κοβω μονο θεωρημενες αποδειξεις!Παντως το οτι εχουμε 24 Δεκεμβριου και δεν εχουν ξεκαθαρισει το τοπιο δειχνει το επιπεδο μας  ως κρατος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Παράθεση ---Θετική βρίσκω την αλλαγή με το βιβλίο επίσκεψης ασθενών όπου πλέον θα αναγραφεται χρόνος έναρξης και λήξης της παροχής και θα συνοδευεται καθε ασθενής απο μία απόδειξη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Χωρίς να είμαι ιδιώτης και να έχω σχετική εμπειρία με τα διαδικαστικά, το παραπάνω μου φαίνεται ως παραθυράκι ώστε να μην εκδίδεται άμεσα καμία απόδειξη αφού μπορώ (θεωρητικά) σε όλους να έχω ζητήσει επανεξέταση και πληρωμή με την επανεξέταση.
Άρα σε πιθανό έλεγχο θα φαίνεται ότι δεν έχει εκδοθεί απόδειξη επειδή δεν έχει λήξει η παροχή γιατί πολύ απλά ο ασθενής δεν ήρθε (ακόμη ή ποτέ) για επανεξέταση! Μέχρι και παραπονούμενος μπορεί να βγω για ασθενείς που δεν πέρασαν να με πληρώσουν με την επανεξέταση! (Αν και τις περισσότερες φορές δεν υπήρχε επανεξέταση ή ήρθε αλλά δεν έκλεισα την παροχή εσκεμμένα)
Ή σε δεύτερο χρόνο θα μπορώ να "κλείνω" τις επισκέψεις με έκδοση δωρεάν ή ελάχιστης αξίας αποδείξεων. Είναι υποχρεωτική η έκδοση συγκεκριμένου ελάχιστου ποσού ανά επίσκεψη;

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαυτο το εντυπο θα θελει μιση ωρα να το συμπληρωσεις...με βλεπω να κοβω μονο θεωρημενες αποδειξεις!Παντως το οτι εχουμε 24 Δεκεμβριου και δεν εχουν ξεκαθαρισει το τοπιο δειχνει το επιπεδο μας  ως κρατος

--- Τέλος παράθεσης ---
   Μίλησα πρόσφατα με το λογιστή μου και μου είπε ότι, ελλείψη νέων επεξηγηματικών εκγυκλίων, συνεχίζουμε το ίδιο καθεστώς (βιβλίο ασθενών, αθεώρητες αποδείξεις) μέχρι νεωτέρας. Μπορεί όντως να βρεθούμε με ταμειακές μηχανές (που προσωπικά το θεωρώ γελοίο, όσο και αν πρακτικό μπορεί να είναι - άσε το έξοδο αγοράς...).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση