Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές
Λογισμικό για πολυιατρείο
Million Knives:
Καλησπέρα σας,
Δεν είμαι Υπουργός, ούτε βουλευτής να ψηφίζω νόμους στην βουλή. Προσπαθώ να επιβιώσω μέσα στον πανικό γύρο μου, με όποιον τρόπο μπορώ, στα πλαίσια που μου δίνονται. Δεν κάνω κάτι παράνομο. Ωστόσο επειδή το θεωρείται ανήθικο, αισθάνεστε ότι απειλείστε ή θέλετε να σπάσετε πλάκα με προσβάλλετε με υπονοούμενα και υποτιμητικά σχόλια. Χωρίς καν να ρωτήσετε τις απόψεις μου για το Α ή το Β, αναλώνεστε σε ανόητες υποθέσεις.
Η ερώτηση μου ήταν πολύ συγκεκριμένη, κακώς επεκτάθηκα. Κάποιοι δεν είστε καν σε θέση να διαχειριστείτε τις προσωπικές σας εμμονές, αλλά οι προσβολές (και τα κόμπλεξ) βλέπω περισσεύουν.
Θέλω να πιστέψω ότι δεν αποτελείται χαρακτηριστικό δείγμα του κλάδου σας, της χώρας μας, αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι.
— Ο μόνος που εξαιρείται από όλα τα παραπάνω είναι ο χρήστης @shumifer, που μπήκε στην διαδικασία να αναρωτηθεί πριν αποδεχτεί τον οχετό του @Gatekeepr ως «απόλυτη αλήθεια».
Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους,
PS. Παρακαλώ τον διαχειριστή αν μπορεί να διαγράψει το account μου. Δεν το χρειαστώ περαιτέρω.
Δ. Κουναλάκης:
Λογισμικά για πολυ-ιατρεία υπάρχουν. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως ότι σε συμφέρει η οργάνωση ενός πολυιατρείου
Είναι προτιμότερο να ονομάσεις την γραμματέα θυρωρό να τους υποστηρίζει και να νοικιάσεις τους χώρους αυτοτελώς. Εξάλλου κάθε χώρος είναι για μια ειδικότητα μόνο.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα σας,
Δεν είμαι Υπουργός, ούτε βουλευτής να ψηφίζω νόμους στην βουλή. Προσπαθώ να επιβιώσω μέσα στον πανικό γύρο μου, με όποιον τρόπο μπορώ, στα πλαίσια που μου δίνονται. Δεν κάνω κάτι παράνομο. Ωστόσο επειδή το θεωρείται ανήθικο, αισθάνεστε ότι απειλείστε ή θέλετε να σπάσετε πλάκα με προσβάλλετε με υπονοούμενα και υποτιμητικά σχόλια. Χωρίς καν να ρωτήσετε τις απόψεις μου για το Α ή το Β, αναλώνεστε σε ανόητες υποθέσεις.
Η ερώτηση μου ήταν πολύ συγκεκριμένη, κακώς επεκτάθηκα. Κάποιοι δεν είστε καν σε θέση να διαχειριστείτε τις προσωπικές σας εμμονές, αλλά οι προσβολές (και τα κόμπλεξ) βλέπω περισσεύουν.
Θέλω να πιστέψω ότι δεν αποτελείται χαρακτηριστικό δείγμα του κλάδου σας, της χώρας μας, αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι.
— Ο μόνος που εξαιρείται από όλα τα παραπάνω είναι ο χρήστης @shumifer, που μπήκε στην διαδικασία να αναρωτηθεί πριν αποδεχτεί τον οχετό του @Gatekeepr ως «απόλυτη αλήθεια».
Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους,
PS. Παρακαλώ τον διαχειριστή αν μπορεί να διαγράψει το account μου. Δεν το χρειαστώ περαιτέρω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν καταλαβαίνω την αγανάκτησή σας.
Αν κάποιος γιατρός έθετε σε φόρουμ φαρμακοποιών ερωτήσεις σχετικά με το πώς μπορεί να κάνει πολυ-φαρμακείο, ποια θα ήταν, πιστεύετε, η αντιμετώπιση;
Νομίζω ότι οι πληροφορίες που σας δόθηκαν ήταν χρήσιμες και κατατοπιστικές.
Το αν σε κάποια σχόλια διαφαίνεται μία πικρία για την ανισονομία σε αυτόν τον τόπο, ιδιαίτερα σχετικά με το άνοιγμα των επαγγελμάτων, δεν αφορά προσωπικά εσάς.
Άλλωστε ότι είναι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα άμεμπτο από ηθικής άποψης...
Δ. Κουναλάκης:
Μην αγχώνεσαι... τα ΜΗΣΥΦΑ απελευθερώνονται....
Και συμφέρει τα ασφαλιστικά ταμεία να πουλάει ο γιατρός ένα ΜΗΣΥΦΑ από το να γράφει συνταγή για το ταμείο με κάτι ...ΣΥΦΑ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση