Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές
Λογισμικό για πολυιατρείο
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜε όρους επιχειρηματικότητας σε παραδέχομαι.
Οι παλιοί ΦμΦ προσπαθούσαν να τοποθετηθούν πέριξ των πολυ ιατρείων του ΙΚΑ.
Οι ΦμΦ του 2014 προσπαθούν να ανοίξουν πολυ ιατρεία πέριξ των φαρμακείων τους.
Καιρός να " ανοίξει" πλήρως η αγορά των φαρμακείων ,ώστε να ανοίξουν και οι ιατροί τα δικά τους φαρμακοπωλεία κάτω από τα ιατρεία τους. ;)
Αναμένω την τοποθέτηση του διακομιστή.....
--- Τέλος παράθεσης ---
Ενώ ο νόμος επιτρέπει σε φμφ να συστήσει ιατρική εταιρεία, δεν επιτρέπει σε γιατρό να κάνει το αντίστοιχο.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑναμένω την τοποθέτηση του διακομιστή.....
--- Τέλος παράθεσης ---
Διακομιστής λαμβάνει στο R/F δυνατά-καθαρά, όβερ.
Δεν τοποθετήθηκα ως τώρα γιατί ο φμφ με μπέρδεψε: Αν καταλαβαίνω καλά, ο ίδιος θα συστήσει ένα πολυιατρείο ("Βρίσκομαι ΕΓΩ; Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ; Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ; στην διαδικασία έναρξης μικρού [3 ιατρεία + γραμματεία"] πολυιατρείο) όπου θα εργάζονται 3 ιατροί ως ...τι; Ως υπάλληλοι/συνταγογράφοι του;
Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ λιπαρό φμφ αφού σε καιρούς που οι συνάδελφοι του συρρικνώνονται, βλέπει την κρίση ως ευκαιρία να αναπτύξει και να επεκτείνει το partnership του με τον ΕΟΠΥΥ. Σε αντίθεση με τον @Gatekeeper, θεωρώ την κίνηση ως εξαιρετικά υψηλού επιχειρηματικού ρίσκου, αφού ο φμφ με τη λειτουργία του πολυιατρείου του, αναπόφευκτα θα αυξήσει την έκθεσή του στον θνησιγενή και μπαταχτσή ΕΟΠΥΥ. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, θα πρότεινα στον φμφ να ανοίξει και ένα μικροβιολογικό και ένα ακτινολογικό εργαστήρια, που θα δουλεύουν βεβαίως με παραπεμπτικά που θα παράγουν οι 3 ιατροί-υπάλληλοί του.
Σίγουρα πλέον πρέπει να ξανα-επιτραπεί τους ιατρούς να διαθέτουν φάρμακα από δικό τους φαρμακείο, που θα λειτουργεί με βοηθό φαρμακείου, αφού η παρουσία φμφ είναι ουσιωδώς περιττή. Και τότε να βλέπαμε πώς θα του φαινόταν του φμφ να πάει να δουλέψει ως υπάλληλος με χαμηλότερα προσόντα από τα πραγματικά του σε έναν ιατρό.
Οπωσδήποτε το θέμα έχει πολύ ζουμί και θα πρέπει να αναμείνουμε την σφοδρή αντίδραση από τους όμορους φμφ που θίγονται από τη διαρροή της -κατευθυνόμενης πλέον- πελατείας του υπό ίδρυση πολυιατρείου.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν τοποθετήθηκα ως τώρα γιατί ο φμφ με μπέρδεψε: Αν καταλαβαίνω καλά, ο ίδιος θα συστήσει ένα πολυιατρείο ("Βρίσκομαι ΕΓΩ; Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ; Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ; στην διαδικασία έναρξης μικρού [3 ιατρεία + γραμματεία"] πολυιατρείο) όπου θα εργάζονται 3 ιατροί ως ...τι; Ως υπάλληλοι/συνταγογράφοι του;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ως προς τη σύσταση πολυϊατρείου από φυσικό πρόσωπο μη ιατρό ένα σενάριο είναι η έκδοση άδειας στην οποία θα αναφέρονται ρητά οι 3 επιστημονικά υπεύθυνοι ιατροί και οι οποίοι θα αμείβονται με μισθό και κάλυψη των εργοδοτικών εισοφρών στο ΤΥΥ (προϋποθέτει δημιουργία μητρώου εργοδότη στο ΤΥΥ).
Ένα άλλο σενάριο είναι η ενοικίαση του κάθε ιατρείου με συμβόλαιο θεωρημένο από τη ΔΟΥ. Στην περίπτωση αυτή οι γιατροί θα εργάζονται ουσιαστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες.
EzeΤΡΟΛ:
Να συμπληρώσω, ότι υπεραμύνομαι σθεναρά και θεωρώ ότι όλοι οι ιατροί πρέπει να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε (συνεργαζόμενα) φαρμακεία και να υποδεικνύουμε στους ασθενείς μας να τα εμπιστεύονται. Είναι ζωτικής σημασίας στους καιρούς της δραστικής ουσίας η εμπιστοσύνη του ιατρού προς τον φμφ και η προστασία του ασθενούς από μπλεξίματα με φμφ επισφαλούς επιστημονικής υπόστασης ή με φμφ-διακινητές αμφιβόλου ποιότητας σκευασμάτων.
schumifer:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑναμένω την τοποθέτηση του διακομιστή.....
--- Τέλος παράθεσης ---
Διακομιστής λαμβάνει στο R/F δυνατά-καθαρά, όβερ.
Δεν τοποθετήθηκα ως τώρα γιατί ο φμφ με μπέρδεψε: Αν καταλαβαίνω καλά, ο ίδιος θα συστήσει ένα πολυιατρείο ("Βρίσκομαι ΕΓΩ; Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ; Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ; στην διαδικασία έναρξης μικρού [3 ιατρεία + γραμματεία"] πολυιατρείο) όπου θα εργάζονται 3 ιατροί ως ...τι; Ως υπάλληλοι/συνταγογράφοι του;
Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ λιπαρό φμφ αφού σε καιρούς που οι συνάδελφοι του συρρικνώνονται, βλέπει την κρίση ως ευκαιρία να αναπτύξει και να επεκτείνει το partnership του με τον ΕΟΠΥΥ. Σε αντίθεση με τον @Gatekeeper, θεωρώ την κίνηση ως εξαιρετικά υψηλού επιχειρηματικού ρίσκου, αφού ο φμφ με τη λειτουργία του πολυιατρείου του, αναπόφευκτα θα αυξήσει την έκθεσή του στον θνησιγενή και μπαταχτσή ΕΟΠΥΥ. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, θα πρότεινα στον φμφ να ανοίξει και ένα μικροβιολογικό και ένα ακτινολογικό εργαστήρια, που θα δουλεύουν βεβαίως με παραπεμπτικά που θα παράγουν οι 3 ιατροί-υπάλληλοί του.
Σίγουρα πλέον πρέπει να ξανα-επιτραπεί τους ιατρούς να διαθέτουν φάρμακα από δικό τους φαρμακείο, που θα λειτουργεί με βοηθό φαρμακείου, αφού η παρουσία φμφ είναι ουσιωδώς περιττή. Και τότε να βλέπαμε πώς θα του φαινόταν του φμφ να πάει να δουλέψει ως υπάλληλος με χαμηλότερα προσόντα από τα πραγματικά του σε έναν ιατρό.
Οπωσδήποτε το θέμα έχει πολύ ζουμί και θα πρέπει να αναμείνουμε την σφοδρή αντίδραση από τους όμορους φμφ που θίγονται από τη διαρροή της -κατευθυνόμενης πλέον- πελατείας του υπό ίδρυση πολυιατρείου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι υποχρεωτικό να τους έχει με τον τρόπο που ίσως λίγο εριστικά περιγράφετε. Μπορεί να τους νοικιάζει χώρο. Με άλλο λόγια να έχει το οικοδόμημα, να φτιάξει και ίσως και να επιπλώσει - εξοπλίσει τα ιατρεία και να τα νοικιάζει σε ιατρούς. Τα ρίσκα , κάθε τέτοια κίνηση τα έχει, αλλά αν παίρνει 1500-2000 από τα ενοίκια, τουλάστιχον δε θα μπαίνει πολύ μέσα. Το κεφάλαιο, όποιος σκέφτεται τέτοια κίνηση τη σήμερον ημέρα- προφανώς και θα το έχει, και κοιτάει στο μέλλον για τα περαιτέρω.
Ευελπιστεί υποψιάζομαι να αντέξει τώρα, και αν έρθει η ανάπτυξη να βγάλει τον πακτωλό αργότερα. Αν ευδοκιμήσει δε η συνεργασία, ακόμη και να μη φτιάξει πολύ η κατάσταση της χώρας, money will flow
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση