ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

calcioral? Γιατιιιιιιιιιιι????????

<< < (2/3) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Δεν σας είπα να τους σταματήσετε από το να τρώνε γιαούρτι, κάθε άλλο.
Δεν είπα να αντικαταστήσετε το κρέας με βιταμίνες και σίδηρο.

Η ιατρική δεν είναι ούτε άσπρο, ούτε μαύρο. Κάθε άνθρωπος έχει ανάγκης εξατομικευμένης αντιμετώπισης.
Το "φάρμακο" είναι χρήσιμο όσο εμείς δεν το μετατρέπουμε σε "φαρμάκι" με τις υπερβολές μας.
Και η άρνηση όμως είναι υπερβολή του άλλου άκρου.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν σας είπα να τους σταματήσετε από το να τρώνε γιαούρτι, κάθε άλλο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μια και έγινε της μόδας να στέλνουμε άσχετα post σε threads, να ζητήσω κι εγώ από εδώ να μπορούμε να προσθέτουμε και δικές μας επιλογές στο Προφίλ >> Ιδιότητα;

panos papadopoulos:
Εγω προσωπικά νομίζω οτι εμείς οι γιατροί το έχουμε παρακάνει λιγακι με τα φάρμακα. Δεν το συζηταω για ιδιάζουσες πειπτώσεις, αλλά μην συγκρίνουμε τη φυσική πηγή απαραίτητων βιταμινων και ιχνοστοιχείων με τα χαπακια! Με το γιαουρτάκι δεν θα πάρει μονο ασβέστιο φίλε μου αλλά και αλλα 100 απαραίτητα για τον οργανισμό πράγματα! Εαν είναι διαβητικός ή πάσχει από δυσλιπιδαιμία μπορεί να πάρει και 0%, 1%, 2%...Και μην ξεχνάμε με το γιαουτάκι φιλε μου ο ασθενής τρέφεται κι όλας και ενώ τρέφεται, παίρνει και αυτό που του χρειάζεται!!!!!!!!!Δεν ειναι να συγκρίνεις το κόστος κεσε γιαούρτι με το κουτάκι calcioral!!!!!Μην διανοηθούμε καν να συγκρίνουμε τα ΧΗΜΙΚΩΣ παρασκευαζόμενα συμπληρωματα βιταμινών με τα φρούτα για παραδειγμα που εχουν πολλαπλές άλλες ευεργετικές ιδιότητες. Μια εμμηνοπαυσιακη γυναικα γυρω στα 50 μπορει καλλιστα να τραφεί σωστά με γιαουρτάκι και ολα τα παραπανω χωρίς να προσθεσεις λήψη χαπιών στην καθημερινότητα της που θα την κάνει να αισθάνεται και άρρωστη! Τώρα οσον αφορά τους ασθενείς που θα παραπονεθούν για τη διακοπή του ασβεστίου ισως θα πρέπει να απαιτούμε να ακολουθεί ο ασθενής τις οδηγίες του γιατρου και ποτέ αντίστροφα!!!!!θα πρέπει να ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο για να εξηγούμε την κατάσταση υγειας τους! Δυστυχως όμως μπαίνουμε εθελοτυφλωντας στο τρυπάκι των φαρμακευτικών εταιριών(και εγω πολλές φορές μαζι)!!!!!!!
Ας γινουμε λοιπόν λογικοί (και όχι παρανοικοί όπως λεει και ο συνάδελφος παραπάνω) και να μην βάζουμε γενικούς κανόνες για την αντιμετώπηση των ασθενών μας αλλά να αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και ανάλογα με τις ανάγκες τον κάθε ασθενή. Αυτός που πρέι να το πάρει , θα το πάρει και αυτός που μπορεί να το αποφύγει θα το αποφύγει ή ίσως το καλύτερο να δωσεις στον ασθενή την εναλλακτική και να επιλέξει!!!!!!

KERASIDISN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω είστε σίγουροι ότι το κάθε κεσεδάκι περιέχει και την αναγραφόμενη σε αυτό ποσότητα ασβεστίου;

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Έχοντας υπόψη τα παραπάνω είστε σίγουροι ότι το κάθε κεσεδάκι περιέχει και την αναγραφόμενη σε αυτό ποσότητα ασβεστίου;
--- Τέλος παράθεσης ---

Για αυτό μόνο πρόβειο γιαουρτάκι των Ανωγείων εάν θέλετε ασβέστιο..... κι ας έχει λίγη χοληστερίνη παραπάνω...
Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει ότι κάποια γιαούρτια συγκεκριμένων εταιριών δεν χαλάνε με τίποτα, ότι και να τους κάνεις. Λες τα έχει περάσει κανείς από αποστείρωση με ακτίνες γ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση