Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι τι να κάνω εγώ σαν νέα γιατρός όταν πολλές φορές είμαι απλά ο συνταγογράφος και όχι ο θεράπων γιατρός;Πόσο είναι εύκολο και "σωστό" να αλλάξω εξολοκληρου μια αγωγή και όχι απλά να μετατρέψω το πρωτότυπο σε γενόσημο;
--- Τέλος παράθεσης ---
Θεωρώ ότι το να εξηγήσετε ότι έχετε περιορισμένο όριο είναι μία καλή αφορμή να στείλετε τον ασθενή στο γιατρό που συνταγογράφησε τα φάρμακα για να εκδόσει τρίμηνες.
Είναι, βέβαια, θέμα χρόνου να αυτορρυθμιστεί η κατάσταση, αφού και οι θεράποντες θα το σκέφτονται διπλά αν θα πρέπει να χρεώσουν υπερβολικά τον ασθενή για συνταγές με ακριβές αγωγές με κίνδυνο να τον χάσουν ή θα πρέπει να προτείνουν κάτι πιο οικονομικό.
samsok:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι τι να κάνω εγώ σαν νέα γιατρός όταν πολλές φορές είμαι απλά ο συνταγογράφος και όχι ο θεράπων γιατρός;Πόσο είναι εύκολο και "σωστό" να αλλάξω εξολοκληρου μια αγωγή και όχι απλά να μετατρέψω το πρωτότυπο σε γενόσημο;
--- Τέλος παράθεσης ---
Θεωρώ ότι το να εξηγήσετε ότι έχετε περιορισμένο όριο είναι μία καλή αφορμή να στείλετε τον ασθενή στο γιατρό που συνταγογράφησε τα φάρμακα για να εκδόσει τρίμηνες.
Είναι, βέβαια, θέμα χρόνου να αυτορρυθμιστεί η κατάσταση, αφού και οι θεράποντες θα το σκέφτονται διπλά αν θα πρέπει να χρεώσουν υπερβολικά τον ασθενή για συνταγές με ακριβές αγωγές με κίνδυνο να τον χάσουν ή θα πρέπει να προτείνουν κάτι πιο οικονομικό.
--- Τέλος παράθεσης ---
πολλες συνταγες ερχονται απο Ε.Ι νοσοκομειων και δεν νομιζω οτι αυτο θα αλλαξει προς το καλυτερο..ισα ισα τωρα ολο και λιγοτεροι νοσοκομειακοι θα συνταγογραφουν ηλεκτρονικα
ioannis thessaloniki:
Συνάδελφε, το πρόβλημα είναι όντως σοβαρό. Αν επιτρέπεται τι όριο σας έδωσαν και τι πληθυσμό εξυπηρετείτε;
bpikou:
Από αυτή την ιστορία, ζημιωμένοι θα βγουν οι ασθενείς και οι συνάδελφοι που έγραφαν με φειδώ φάρμακα το 2013. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Κουναλάκη για την έγκαιρη ενημέρωση!
samsok:
εγω περιμενω να δω αν θα υπαρξει καποια αντιδραση απο τους συλλογους μας.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση