Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (8/123) > >>

ioannis thessaloniki:
Φυσικά θα υπάρξει αντίδραση. Αντίστοιχη με τις έως τώρα αντιδράσεις σε διάφορα άλλα που πέρασαν χωρίς να ανοίξει...ρουθούνι. Ακόμη δεν καταλάβατε ότι βρισκόμαστε στη φάση όπου ο σώζων εαυτώ σωθήτω;

EzeΤΡΟΛ:
@Διαμαντή, κοίτα Τα Στοιχεία μου>>Στοιχεία δαπάνης ΕΟΠΥΥ ιατρού.

Ελάτε τώρα να μετρήσουμε τις μπάνκες μας.

Σε μένανε έχουν θέσει όριο 10758.7 γιούρια για κάθε μήνα του '14.
Την έχει κανείς μεγαλύτερη από μένα;

pzogr:
Τα 10.000 είναι απλός πασατέμπος :P
14 χιλιαρικάκια γι'αυτό το μήνα ενώ τον τελευταίο έγραψα καμια 20αρια... Ξέρω συνάδελφο που έγραψε γύρω στο 50% πάνω από εμένα και υποθέτω ότι υπάρχουν κι άλλοι.
Πρέπει άμεσα ο μπακάλης-εμπνευστής του 80% να μας πει και πως λειτουργεί ιδίως για τις δίμηνες και τρίμηνες. Αν μετράει η εκτέλεση οπως υποψιάζομαι τότε αυτομάτως σε αναγκάζει να τις καταργήσεις.

Medicine Man:
Οριστικά το ποσό είναι το 80% του ετησιου μέσου όρου και όχι το 80% του κάθε μήνα του 2013 ξεχωριστά. Στην επιλογή "τα στοιχεία μου",αναγραφει αναλυτικα για κάθε μήνα του 2014 το πλαφον στη συνταγογραφηση και είναι το ίδιο για όλο το έτος.

Xouzouris:
Ενα αλλο προβλημα ειναι οτι βλεπω διπλα στο "οριο" μου οτι δεν εχει μετρησει ουτε ενα ευρω απο τις ηδη εκδοθεισες συνταγες αυτο το μηνα.

Εαν σημερα μεχρι το απογευμα που εχω ιατρειο "γραψει" ευρω, πιθανως σημαινει οτι την συνταγη την προσμετραει στο ποσο του μηνα κατα την εκτελεση της και οχι κατα την εκδοση της. Ετσι, στανταρ θα βρεθεις να γραφεις συνταγες εχοντας περιθωριο στο πλαφον, και μεχρι τις 5 του επομενου μηνα θα το εχεις υπερβει.

Ελεος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση