Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ πάλι πιστεύω ότι αντί να κόβει η ΗΔΙΚΑ την συνταγογραφία, πρέπει όταν βλέπει :
- σε γενικό ιατρό/παθολόγο που εργάζεται σε εξωτερικό ιατρείο/ΠΙ/κέντρο υγείας πάνω από χρόνο
- δεν είχε κάποια μακρόπνοη άδεια (μήνες με 0 συνταγές)
- το ετήσιο όριο του είναι κάτω από 20.000€
πρέπει να στέλνει άμεσα σήμα στο υπηρεσιακό συμβούλιο στο ΥΥΚΑ να εξετάσει την σκοπιμότητα ή την περιοδικότητα της θέσης του.
Εγώ εάν ήμουν εργοδότης αυτό θα ζήταγα..... Ο Άδωνις ζητά άλλα... ;) :) ;) ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Μια και εντάσσομαι στην παραπάνω κατηγορία, θες να εξηγήσεις πώς προκύπτει το όριο των 20 χιλιάδων; Η αποδοτικότητα/αναγκαιότητα μετράται (μόνο) με το μηνιαίο κόστος αναγραφόμενων φαρμάκων;
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάω να πιώ καφέ εις υγείαν του Κοντου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ θα φιλοδοξήσω να τραβήξω όλους τους ασφαλισμένους με "βαριές" συνταγές. Με 20 συνταγές με ΦΥΚ, κλείνω την μηνιαία παραγωγή συνταγών - καιρός είναι να παράξουν λίγες συνταγές και άλλοι, και όχι μόνο εγώ που έχω τρελαθεί να γράφω συνταγές.
Πετράκης Νϊκος:
Ευτυχώς που έχει αρχίσει να μετράει από σήμερα όσες εκτελούνται. Γιατί αν ήταν να μετρούσε από τα 400 άτομα που ευτυχώς τα συμπληρώσαμε την Παρασκευή, τότε... Θα ήμουν και εγώ για καφέ.
Ωστόσο. Αν δεν συμπληρωθεί το ποσό και σου έχει μείνει ένα ποσό πχ 1000 Ευρώ, αυτό άραγε θα μπαίνει στον επόμενο μήνα? Γιατί για το παραπάνω έχουμε τον τρίτο. Για τα λιγότερα? Στον τρίτο και αυτό?
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάω να πιώ καφέ εις υγείαν του Κοντου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ θα φιλοδοξήσω να τραβήξω όλους τους ασφαλισμένους με "βαριές" συνταγές. Με 20 συνταγές με ΦΥΚ, κλείνω την μηνιαία παραγωγή συνταγών - καιρός είναι να παράξουν λίγες συνταγές και άλλοι, και όχι μόνο εγώ που έχω τρελαθεί να γράφω συνταγές.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν θέλεις, να σου στείλω μερικούς. Θα μου κάνεις μεγάλο καλό. Κερνάω κι όλας.
md:
Που ακριβως φαινεται το οριο?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση