Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.
samsok:
και εγω ως πιστοποιημενος ιδιωτης το εχω μηδενισμενο !!!! αν το παρει χαμπαρι ο ΑΔΩΝΙΣ σας πηρε και σας σηκωσε εκει στην ΗΔΙΚΑ!!!
george fagogenis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜετα το μεσημερι μηδενιστηκε και σε εμενα. Τι θα γίνει όμως όταν καλομάθουμε.............?
--- Τέλος παράθεσης ---
θα ξαναϋποστείτε το αρχικό σοκ του πλαφόν.... ;D
mvakas:
... και το κοντέρ αφού πρώτα μηδενίστηκε άρχισε πάλι να καταγράφει !!!
pzogr:
Θα είχε ενδιαφέρον να γράψουν οι ιδιώτες συνάδελφοι πως αντιμετωπίζουν το πλαφόν ιδίως αυτό το διάστημα, που λογικά αν δεν τελείωσε θα τελειώνει...
Προσωπικά γράφω αυστηρά μηνιαίες συνταγές, παραπέμπω στους θεράποντες για τα πολύ ακριβά φάρμακα, ιδίως για όσα δεν θα συνταγογραφούσα ως πρώτος γιατρός και έχω σταματήσει να αντιγράφω συνταγές (ακόμα και υπογεγραμμένες) ιδίως με αντιβιοτικά (σήμερα με αναζητούσαν για avelox+ceftoral - στον ίδιο ασθενή + lantus+adidra ή κάποια άλλη γρήγορη+ αντιυπερτασικά κτλ - ένα 200αρι στο νερό). Έμαθα εμμέσως ότι περιφέρονται συνταγές από νοσοκομεία με ακριβά φάρμακα, που δεν γράφει κανείς (επειδή με έψαξαν και μου είπαν ότι κανείς δεν τους τα γράφει).
Εξακολουθώ φυσικά να γράφω ό,τι κρίνω απαραίτητο στους ασθενείς για τους οποίους θέτω ο ίδιος την αγωγή χωρίς εκπτώσεις.
samsok:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα είχε ενδιαφέρον να γράψουν οι ιδιώτες συνάδελφοι πως αντιμετωπίζουν το πλαφόν ιδίως αυτό το διάστημα, που λογικά αν δεν τελείωσε θα τελειώνει...
Προσωπικά γράφω αυστηρά μηνιαίες συνταγές, παραπέμπω στους θεράποντες για τα πολύ ακριβά φάρμακα, ιδίως για όσα δεν θα συνταγογραφούσα ως πρώτος γιατρός και έχω σταματήσει να αντιγράφω συνταγές (ακόμα και υπογεγραμμένες) ιδίως με αντιβιοτικά (σήμερα με αναζητούσαν για avelox+ceftoral - στον ίδιο ασθενή + lantus+adidra ή κάποια άλλη γρήγορη+ αντιυπερτασικά κτλ - ένα 200αρι στο νερό). Έμαθα εμμέσως ότι περιφέρονται συνταγές από νοσοκομεία με ακριβά φάρμακα, που δεν γράφει κανείς (επειδή με έψαξαν και μου είπαν ότι κανείς δεν τους τα γράφει).
Εξακολουθώ φυσικά να γράφω ό,τι κρίνω απαραίτητο στους ασθενείς για τους οποίους θέτω ο ίδιος την αγωγή χωρίς εκπτώσεις.
--- Τέλος παράθεσης ---
το πλαφον δεν τελειωσε γιατι μηδενιστηκε και σε εμας !προσωπικα αυτο που κανω με το πλαφον ειναι
1)σταματησα να γραφω τριμηνες με ακριβη αγωγη(σε αυτους με φτηνα φαρμακα εξακολουθω να γραφω)
2)στους ασθενεις που ερχονται για απλη συνταγογραφηση με πολυ ακριβα φαρμακα (πχ inj EMBREL) παραπεμπω στον θεραποντα (το ιδιο και αυτους με συνολικα πολυ ακριβη αγωγη)
3) στους ασθενεις που ρυθμιζω εγω,κανω αυτο που πρεπει ως γιατρος,ελαχιστους εχω με ακριβη αγωγη αλλα αν χρειαστει θα την γραψω
4)αντιβιωσεις γραφω ΜΟΝΟ στους δικους μου ασθενεις,βαρεθηκα το ξεπλυμα συνταγων φαρμακοποιων, νοσηλευτων αλλα και συναδελφων ιατρων και εχω τοιχοκολλησει ανακοινωση που λεει οτι αντιβιωσεις θα συνταγογραφουνται ΜΟΝΟ σε αυτους που εξεταζω
φυσικα προστριβες υπαρχουν οπως και απωλεια ασθενων....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση