Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (111/123) > >>

Ιορδάνης Καπάνταης:
Και σε εμένα συνέβει το ίδιο συνάδελφε (ανέβηκε στον μ.ο. ειδικότητας---> 13.988 €) από την προηγούμενη εβδομάδα ,χωρίς να ειμαι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ και χωρίς να το έχω ζητήσει.
Αυτό που με προβληματίζει βέβαια ειναι το εάν θα παραμείνει εκεί ή αν θα είναι προσωρινό και θα επανέλθει στα προηγούμενα επίπεδα τον επόμενο ή μεθεπόμενο μήνα.  ??? ::)

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι σε εμένα συνέβει το ίδιο συνάδελφε (ανέβηκε στον μ.ο. ειδικότητας---> 13.988 €) από την προηγούμενη εβδομάδα ,χωρίς να ειμαι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ και χωρίς να το έχω ζητήσει.
Αυτό που με προβληματίζει βέβαια ειναι το εάν θα παραμείνει εκεί ή αν θα είναι προσωρινό και θα επανέλθει στα προηγούμενα επίπεδα τον επόμενο ή μεθεπόμενο μήνα.  ??? ::)

--- Τέλος παράθεσης ---
   Αξιοπερίεργο που σας ανέβασαν το πλαφόν όντας πιστοποημένος-μή συμβεβλημένος. Δεν το ήξερα ότι έγινε (δικαίως βέβαια) και για τους πιστοποιημένους... (έχουμε καταντήσει γελοίοι με τις κατηγοροποιήσεις αυτές).
   Το πλαφόν θα παραμείνει σίγουρα όσο υπάρχουν οι 400 επισκέψεις και είναι κλειστό το ΠΕΔΥ. Μετά ουδείς γνωρίζει (ούτε η ΗΔΙΚΑ, ίσως ο υπουργός αν το έχει σκεφτεί - έρχονται και εκλογές).
   Σίγουρα του χρόνου (ε, καλά ως τότε....) προβλέπω νέα προσαρμογή στον μο της φετεινής χρονιάς. Οπότε (κύρια οι ιδιώτες) πιστεύω είναι καλό να εξαντλούμε όσο γίνεται το φετεινό "πλαφόν" για να έχουμε και του χρόνου.... (προσέχετε για να έχετε)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣίγουρα του χρόνου (ε, καλά ως τότε....) προβλέπω νέα προσαρμογή στον μο της φετεινής χρονιάς. Οπότε (κύρια οι ιδιώτες) πιστεύω είναι καλό να εξαντλούμε όσο γίνεται το φετεινό "πλαφόν" για να έχουμε και του χρόνου.... (προσέχετε για να έχετε)

--- Τέλος παράθεσης ---

Πολύ σωστά!
Γι' αυτό και συνάδελφοι των πρώην ιατρείων ΙΚΑ προσπαθούν να εξαντλήσουν, όντας το ιατρείο τους, τα διογκωμένα πλαφόν-κληρονομιά από τον πρότερο δημόσιο βίο.

pzogr:
Αναπροσαρμογή του πλαφόν προς τα κάτω (προς το μ.ο.) δεν έγινε τουλάχιστον μέχρι σήμερα, αλλά ούτε και η αύξηση 10%, που ανακοινώθηκε από τον ΕΟΠΥΥ, αλλά για την οποία δηλώνουν άγνοια στην ΗΔΙΚΑ... Προς το παρόν έχω υπερβεί το πλαφόν κατά 24% (ενώ δεν έχουν εκτελεστεί αρκετές συνταγές) χωρίς να δω τον κόφτη...

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.....
   Δεν πιστεύω να "πήρατε" και το 10% επιπλέον;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Σήμερα μου προσθέσαν  για Φεβρουάριο και για Μάρτιο μόνο, το 10% που είπε ο ΕΟΠΥΥΥς προ ημερών. Ανέβηκε το πλαφόν μου απο 2024 (μο ειδικότητας) σε 2226. Απο δαπάνη ως τώρα δυστυχώς υπολείπομαι (έχω ~1500 ευρά) αν και ξεπέρασα (ευτυχώς) τον περσυνό μέσο όρο μου...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση