Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜόλις έκλεισα το πλαφόν μου.
Ανάρτησα την κάτωθι ανακοίνωση.
Πάω να πιώ καφέ εις υγείαν του Κοντου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Με μερικές τέτοιες περιπτώσεις θα αποσύρουν το νομοσχέδιο κακήν κακώς ή θα γίνει τροποποίηση. Γιατί απο ιδιώτη μπορεί να κόβεις εύκολα, απο ΕΣΥ-ΚΥ όμως όχι.
Αλήθεια γιατί έχετε τόσο χαμηλό όριο; Αν είστε νέος, είναι τόσο χαμηλός ο μέσος όρος των Γ Ι; Είναι δυνατόν; Ή απλά ήσαστε φοβερά οικονόμος πέρυσι (και κακώς όπως φαίνεται); (Μην παρεξηγηθώ για τις προσωπικές ερωτήσεις, μου φάνηκε πολύ περίεργο...).
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή Είσοδος Μετράει απο χθες απόγευμα, που δεν δούλεψα παρά ένα ραντεβού. Έγραψα 2 inj VOLTEREN, 1 inj MUSCORIL, 1 tbl ZALDIAR kai 1 celestone. Μου βγάζει 14 € εκτέλεση. Άθροισμα λιανικής 20.8€ * 75% κάνει 15.6... άθροισμα ασφαλιστικής τιμής: 19€ * 75% = 14.25.
Αν υπολόγισα σωστά μετράει τις ασφαλιστικές τιμές και μάλιστα μόνο ότι πληρώνει ο ΕΟΠΥΥΥΥς και όχι όλο το κόστος των φαρμάκων. Οι φαρμακοποιοί (οι κακοί...) και αν δώσουν πρωτότυπο δεν επηρεάζουν τη δαπάνη μας...
--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχουν περιπτώσεις που η διαφορά λιανικής-ασφαλιστικής αποζημιώνεται κατά 50% από τον ΕΟΠΥΥ, οπότε μπορούν να βάλουν το χεράκι τους οι φαρμακοποιοί στη δαπάνη μας.
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠρο του πάγκου του φμφ ο ασφαλισμένος (ειδικά αυτός που έκλεισε με κόπο ραντεβού ή μετακινήθηκε τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων) ενδέχεται να ακούει: "Λυπάμε, κύριε, ο γιατρός έκλεισε το πλαφόν του. Μη εκτελέσιμη η συνταγή.".
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναί, το βλέπω σαν πολύ πιθανό σενάριο....
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥπάρχουν περιπτώσεις που η διαφορά λιανικής-ασφαλιστικής αποζημιώνεται κατά 50% από τον ΕΟΠΥΥ, οπότε μπορούν να βάλουν το χεράκι τους οι φαρμακοποιοί στη δαπάνη μας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ομολογώ δεν το σκέφτηκα, είναι λίγα φάρμακα εξάλλου. Πάντως μάλλον έχεις δίκιο
ΥΓ: φτου-φτου, εξακοσιοστό εξηκοστό έκτο μήνυμα..... ::)
Gatekeeper:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜόλις έκλεισα το πλαφόν μου.
Ανάρτησα την κάτωθι ανακοίνωση.
Πάω να πιώ καφέ εις υγείαν του Κοντου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Με μερικές τέτοιες περιπτώσεις θα αποσύρουν το νομοσχέδιο κακήν κακώς ή θα γίνει τροποποίηση. Γιατί απο ιδιώτη μπορεί να κόβεις εύκολα, απο ΕΣΥ-ΚΥ όμως όχι.
Αλήθεια γιατί έχετε τόσο χαμηλό όριο; Αν είστε νέος, είναι τόσο χαμηλός ο μέσος όρος των Γ Ι; Είναι δυνατόν; Ή απλά ήσαστε φοβερά οικονόμος πέρυσι (και κακώς όπως φαίνεται); (Μην παρεξηγηθώ για τις προσωπικές ερωτήσεις, μου φάνηκε πολύ περίεργο...).
--- Τέλος παράθεσης ---
Αδεια ανατροφής τέκνου για μεγάλο τμήμα του 2013. ;)
Ιορδάνης Καπάνταης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠου ακριβως φαινεται το οριο?
--- Τέλος παράθεσης ---
Στην καρτέλα "Τα Στοιχεία Μου" και στο πεδίο "Στοιχεία δαπάνης ΕΟΠΥΥ ιατρού" γράφει αναλυτικά τα όρια συνταγογράφησης για ολους τους μήνες του 2014 με δεκαδικά ψηφία.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση