Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος- Στο κόστος μετριέται το κόστος φαρμάκου που δίνει ο φαρμακοποιός. Η ΗΔΙΚΑ έχει αρχίσει ήδη να μετράει το εάν ο γιατρός έγραψε γενόσημο ή όχι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ξέρω τι είπε η κ. Λίτσα, πάντως ο δικός μου υπολογισμός άλλα μου έδειξε και την αμφισβητεί...Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Μετράει απο χθες απόγευμα, που δεν δούλεψα παρά ένα ραντεβού. Έγραψα 2 inj VOLTEREN, 1 inj MUSCORIL, 1 tbl ZALDIAR kai 1 celestone. Μου βγάζει 14 € εκτέλεση. Άθροισμα λιανικής 20.8€ * 75% κάνει 15.6... άθροισμα ασφαλιστικής τιμής: ~19€ * 75% = ~14.25.
Αν υπολόγισα σωστά μετράει τις ασφαλιστικές τιμές και μάλιστα μόνο ότι πληρώνει ο ΕΟΠΥΥΥΥς και όχι όλο το κόστος των φαρμάκων.
--- Τέλος παράθεσης ---
Η ΗΔΙΚΑ μου λέει ότι χρησιμοποίησα 14.33 € απο το πλαφόν με τα άνω φάρμακα...
Εγγραφή ή Είσοδος- Σαφώς και δεν θέλουν να σκεφτούν την περίπτωση των δικών τους γιατρών που πέρσι συνταγογραφούσαν στις μονάδες του ΕΟΠΥΥ και έχουν περιθώριο για τα πάντα και τώρα στο ιδιωτικό τους ιατρείο το εξαργυρώνουν.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι άλλο να πει κανείς....
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Άλλη μία επανάληψη λοιπόν:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ πάλι πιστεύω ότι αντί να κόβει η ΗΔΙΚΑ την συνταγογραφία, πρέπει όταν βλέπει :
- σε γενικό ιατρό/παθολόγο που εργάζεται σε εξωτερικό ιατρείο/ΠΙ/κέντρο υγείας πάνω από χρόνο
- δεν είχε κάποια μακρόπνοη άδεια (μήνες με 0 συνταγές)
- το ετήσιο όριο του είναι κάτω από 20.000€
πρέπει να στέλνει άμεσα σήμα στο υπηρεσιακό συμβούλιο στο ΥΥΚΑ να εξετάσει την σκοπιμότητα ή την περιοδικότητα της θέσης του.
Εγώ εάν ήμουν εργοδότης αυτό θα ζήταγα..... Ο Άδωνις ζητά άλλα... ;) :) ;) ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Το έγραψα και νωρίτερα, αλλά παρασύρθηκε από το χείμαρρο των μηνυμάτων.
Θα μας εξηγήσεις το όριο που θέτεις στις 20 χιλιάδες;
--- Τέλος παράθεσης ---
Τέτοιο δόλωμα βρήκα. Ευχαριστώ για την επανάληψη :) :) :)
--- Τέλος παράθεσης ---
Το δικό σου όριο κάπου το είχες γράψει αλλά δεν το βρίσκω. Το έσβησες;
29-30 χιλιάδες ευρώ δεν ήταν;
Όταν "πλαφονάρουμε" να ξέρουμε που να παραπέμψουμε!
george fagogenis:
βρε παιδιά, πέρσυ δεν είχα τόσο πολλή δουλειά. Φέτος έχω γιατί το γιατρείο πάει καλύτερα....
Εχω ένα πλαφόν μάλλον χαμηλό- περίπου 3,000 ευρώ.
Τί πρέπει να κάνω τώρα; να μην ξαναγράψω σπινθηρογράφημα μυοκαρδίου ή μαγνητική καρδιάς; αφού χρειάζεται στον Χ άρρωστο.....
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑρμόδια υπηρεσία για το θέμα είναι η διεύθυνση φαρμακευτικής του ΕΟΠΥΥ με προϊστάμενο την κα Λίτσα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πρόκειται για επώνυμο ή όνομα;
;D
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή Είσοδοςβρε παιδιά, πέρσυ δεν είχα τόσο πολλή δουλειά. Φέτος έχω γιατί το γιατρείο πάει καλύτερα....
Εχω ένα πλαφόν μάλλον χαμηλό- περίπου 3,000 ευρώ.
Τί πρέπει να κάνω τώρα; να μην ξαναγράψω σπινθηρογράφημα μυοκαρδίου ή μαγνητική καρδιάς; αφού χρειάζεται στον Χ άρρωστο.....
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχει μπει πλαφόν και στις εξετάσεις;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση