Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (17/123) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥΓ: φτου-φτου, εξακοσιοστό εξηκοστό έκτο μήνυμα.....  ::)

--- Τέλος παράθεσης ---

Πρέπει σαφώς να γίνει ένας αγιασμός στο Forum τώρα :)

--- Τέλος παράθεσης ---

Παναγία Τριάς, ελέησον ημάς.

(Ό,τι προαιρείσθε, περικαλώ...) 

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχει μπει πλαφόν και στις εξετάσεις;

--- Τέλος παράθεσης ---
όχι, αλλά το είχε αναφέρει σε tweet ο Άδωνις

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο δικό σου όριο κάπου το είχες γράψει αλλά δεν το βρίσκω. Το έσβησες;
29-30 χιλιάδες ευρώ δεν ήταν;
Όταν "πλαφονάρουμε" να ξέρουμε  που να παραπέμψουμε!

--- Τέλος παράθεσης ---
27. Τους δικούς σου, αν κάνουν τέτοιο ταξίδι, θα τους δω χωρίς χρήματα. Δεν λέω όχι στον Αδαμάντιο.... ;)
Επί τη ευκαιρία το μεγαλύτερο που έχω ακούσει σε ένα μικρό γκαλοπ είναι 40 σε γενικό ιατρό σε ΠΙ με νοσηλεύτρια και πολύ κόσμο. Πήρα λοιπόν το μισό. Και τσίμπησες...!
Εγώ με τρίμηνες σε όλα τα χρόνια, με γραμματέα, με ελάχιστα εκτελούμενες σε φαρμακεία ΕΟΠΥΥ δεν είμαι σε παράλογο νούμερο σε σχέση με αυτά που άκουσα.

Λόγω δουλειάς δεν έχω γράψει καμιά συνταγή σήμερα και η τρέχουσα δαπάνη μου τώρα είναι 1498€... Εγώ θα κλείσω μέχρι τέλος της εβδομάδας με τις τρίμηνες του προηγούμενου μήνα.....

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑρμόδια υπηρεσία για το θέμα είναι η διεύθυνση φαρμακευτικής του ΕΟΠΥΥ με προϊστάμενο την κα Λίτσα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πρόκειται για επώνυμο ή όνομα;
 ;D

--- Τέλος παράθεσης ---
Επίθετο

Denominator:
Παρατήρησα ότι το σύστημα χρεώνει και τις συνταγές του ΤΥΠΕΤ που όμως δεν ανήκει στον ΕΟΠΥΥ (τουλάχιστον ακόμη).
Είπαμε...

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος- το ετήσιο όριο του είναι κάτω από 20.000€
πρέπει να στέλνει άμεσα σήμα στο υπηρεσιακό συμβούλιο στο ΥΥΚΑ να εξετάσει την σκοπιμότητα ή την περιοδικότητα της θέσης του.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ε ναι... Να μην εξετάζουμε, να μη κάνουμε χειρουργικές πράξεις, να μη βλέπουμε επείγοντα, να μη κάνουμε επισκέψεις κατ΄οίκον, να μη συνοδεύουμε σε διακομιδές δύσκολων περιστατικών. Να είμαστε μόνο για να γράφουμε συνταγές. Και κατά προτίμηση, φουσκωμένες.  >:(

Και το κυριότερο, να τα έχουμε καλά με τους φμφ της περιοχής μας και να τους τροφοδοτούμε με συνταγές αφειδώς.  >:(

GAD2:
σε άλλο thread του forum ανέφερα ότι ΔΕΝ πρέπει πλεόν να γραφουμε τριμηνες και διμηνες...η εξέλιξη με επιβεβαιώνει....δυστυχώς πολλοί ασθενείς θα μείνουν χωρίς φάρμακα, ενώ ήδη δεν έχουν καν γιατρό...το τελευταίο με δική τους ευθύνη κατα πολύ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση